Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fotó az exxel a facebookon. Ki mit tenne?
Most biztos leleszek pontozva, de szerintem nem normális, akinek az exevel vannak képei. A barátomnak is voltak más nők az életében, mégis képes volt kitörölni szakítás után a közös képeket.
2021. szept. 7. 13:57
Ha a párom ilyeneken kezdene el rinyálni, akkor azonnal kukáznám. Már mint a páromat. Ez annyira dedó. Utoljára talán 12 évesen tulajdonítottam nagyobb jelentőséget annak, hogy ki mit posztol magáról az interneten. Akkor még nem is a facebook volt a nagy szám, hanem az iwiw. Mikor az megszűnt, akkor emlékszem jött valami üzenet, hogy akarom-e menteni az ottani dolgaimat, vagy valami ilyesmi. Fú de fogtam a fejem, miket posztoltam meg mekkora nyomorult voltam régen.
2021. szept. 7. 14:27
Sok ember nem veszi le csak nyilvan a kozos profilkepet valtoztatja meg azonnal. Nincs benne semmi rossz. A multat nem kiradirozni kell. Egy lezart, de megtortent fejezett. Tapasztalataim szerint aluliskolazottabb embereknel megy ez a teljes amnezia, marmint kulsosegekben.
2021. szept. 7. 14:50
Naaaaaaaaaaa
Azért 100 normális srcából hány engedné, hogy az összes ismerőse rajta röhögjön, mikor meglátják, hogy a csajának kint van egy ilyen képe: [link]
2021. szept. 7. 14:57
Engem zavarna. Nem posztolok naponta képeket, így körülbelül nettó 5 percig tart "letakarítani" a képeket, ha úgy van. Be lehet állítani ám olyan opciót is, hogy csak én lássam az adott fotókat, vagy le is lehet ám menteni. Tiszteletlenségnek tartom egy új emberrel szemben, hogy ott virít az ex. Aki meg az időre hivatkozik, feltételezem, hogy állandóan posztol minden xart, az meg nekem alapjáraton nem szimpatikus, szóval..
2021. szept. 7. 17:07
Érdekes, ha az exes fotókat kint hagyom, az tök normális, de ha az exemtől kapott ajándékokat nem akarom kidobni, ami az exre utal, mondván szép emlék, akkor meg a múltban vagyok ragadva.
Néhány embernek elég érdekes hozzáállása van a dolgokhoz. Nem kell kitorolni az exet az emlékünkből, de nem is kell ott virítania a közösségi oldalakon. Nekem drive-ba fel vannak töltve a képek. Nem töröltem ki, de nincsenek is szem előtt. Ennyi.
2021. szept. 7. 17:10
Nagyon tiszteletlen... Tegyük fel, kirakjátok, hogy kapcsolatban vagytok/egy közös képet, és hát milyenek az emberek, nyilván nagy részük rá fog kattintani, hogy kivel jársz, erre azt látja, hogy az exxel vannak fent közös képek?? :D Én baromira szégyellném ezt.
2021. szept. 7. 19:06
Az elmúlt pár nap ilyenféle kérdései alapján, ha most fiatal lennék, én meg sem próbálnék értelmes nőt keresni. :D
2021. szept. 7. 19:37
Tehat a magyaroknak fetisuk a kepmutatas.
2021. szept. 7. 20:38
Miért vannak még a jó válaszolók is ennyire lepontozva?
Aki a jó válaszolókat is lepontozza, annak úgy látszik ez normális, hogy valakit rá kell venni, sőt ki is kell tőle követelni, hogy törölje az összes képét, amin az exével van lefotózva, még akkor is, ha totál régi képek.
5-ös voltam és szerintem akkor is igazam volt, hiába pontoztatok le.
2021. szept. 7. 23:28
Kapcsolódó kérdések: