Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fotó az exxel a facebookon....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fotó az exxel a facebookon. Ki mit tenne?

Figyelt kérdés
1 hónapja járok egy lánnyal, elég jól alakul a kapcsolat, de még fent vannak a facebookon a közös képei az exxével, habár már beszéltünk róla, hogy zavar. Leszedett párat, de nem az összeset. Ki mit gondol? Ki mit tenne?

2021. szept. 7. 12:54
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Èn azt tartom normálisnak, ha valaki egy új kapcsolatba kezd akkor fogja szépen és az exével közös ölelkezös meghitt karácsonyi, nyaralós képeit és egy privát mappába teszi vagy a gépén saját magának eltárolja ugyanis egy új kapcsolatban, legyen ez akár 1 hónapos, az új partnernek igen is kellemetlen lehet. Másrészt pedig, miután az új partner ismerösei is megnézik a lányt, gartulálnak hozzá, hogy milyen helyes az új barátnöd a pasijával közös fotóin. Ez igen is kellemetlen.

Nem kell kitörölni senkinek sem a múltját, de azt, hogy egy közös a külvilág számára nyilvános oldalon mit mutat meg és mit nem ha kapcsolatban van azt igen is el lehet várni.

Èrdekes itt a sok komment, de ebböl úgy látom a normálisan gondolkodók vannak kevesebben.

2021. szept. 8. 10:16
 22/30 anonim ***** válasza:
28%

Akkor meg minek teszel fel kérdést ha te már eldöntötted hogy nem gondolkodsz normálisan?(mert ugye miért is tennéd az túl nehéz)

Nem marhára nem elvárható!

2021. szept. 8. 10:18
 23/30 anonim ***** válasza:
40%

Kinek mi a jó válasz, ugye... nekem 0%-ra pontozták le tegnap a válaszomat, amiben azt írtam, a párom régi profilját feltörték és 7 hónap után az illető kirakott egy ex-szel közös profilfotót. Az új profilján meg az ex már nyilvánvalóan alapból nem szerepel. (Míg fel nem töreti...;) )

És ez is 0%. Nekem ok.

2021. szept. 8. 10:38
 24/30 anonim ***** válasza:
10%

Én leszedettem volna rögvest ha lett volna a csajról kitéve.

Ha velem van, ne lássam azt ott. Szerintem a tisztelet jele is, hogy önszántából leszedi ha még fent volt bármi kép a volt nőjéről. Hogy néz ki, mintha 2 nővel lenne együtt....

De az is gyanús volt, hogy de rólam nem akart kitenni, holott már azért fél éve együtt voltunk kb. Utána rájöttem miért nem akart. Amikor ezek után egyszer megtaláltam a szekrényébe egy eldugott képet a csajról (még abból a korszakból megtartotta mert nagyon oda volt érte), kivágtam a kukába.

2021. szept. 9. 07:20
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy néz ki, mintha 2 nővel lenne együtt..."

Az egyik kép mondjuk 2012-es, a másik meg mondjuk három hónapos... Két nővel? :D Azért csak erősen agyatlanok képesek a dátumot nem figyelembevenni... :D

2021. szept. 9. 08:45
 26/30 anonim ***** válasza:
40%
Igen, nálunk is x évvel ezelőtti közös fotók voltak - ha valaki legörget, megtalálhatja a fotói közt. Engem nem zavart. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, kiírtuk, hogy egymással kapcsolatban, közös profilfotó. Miattam ne törölgesse a 2018-as fotóit pl.- ezen rajta van, töröl, ezen csak a haverok, ez maradhat. Nekem ez nem fontos.
2021. szept. 9. 09:17
 27/30 anonim ***** válasza:
55%

Lelettem pontozva a saját érzéseim végett. :) 👍

Engem nem érdekel a dátum, szedje le ha szeret és ha nem szereti a csajt, minek lenne ott kérdezem én?...

De ha titeket nem zavar, az ti vagytok.

2021. szept. 9. 23:50
 28/30 anonim ***** válasza:
#27 Ahány ember, annyi féle gondolkodás.
2021. szept. 10. 00:58
 29/30 anonim ***** válasza:

Sőt valakinek nem csak régi éves fotói vannak kint az exével, de még a mai napig is ismerősök is a facebookon.

Valakik attól még, hogy már nem járnak együtt, még nem mindenkiknél jelenti azt sem, hogy akkor az ismerettséget sem akarják már tartani egymás között a facebookon.

2021. szept. 10. 01:20
 30/30 anonim ***** válasza:
52%
#29, ne mondd, ilyenek vannak? Hát, ha ezt itt egyesek olvassák, polgári per lesz a vége, mert orrabuknak meglepetésükben, és az elszenvedett sérülésekért tőled kérnek kártérítést.
2021. szept. 10. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!