Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tilt le majd old fel az exem facebookon?
Figyelt kérdés
2 hónapja szakított velem. Azóta nem is igazán beszéltem vele, de csinált már kamu profilt is facebookon amivel bejelölt. Mostanság pedig hol letilt 1 hétre, hol felold 2-re. Nem tudom a miértjét.2021. szept. 18. 09:06
1/12 anonim válasza:
Játszmázni akar. Ne foglalkozz vele.
2/12 anonim válasza:
Egyrészt az exed, ne foglalkozz vele. Másrészt honnan tudod ezt, hogy mikor old fel?
3/12 A kérdező kommentje:
Látom a keresési listában, mikor megjelenik a profilja. Ő mondták, hogy legyen vége, mégis ő tett már ilyen lépéseket, hogy ilyen olyan módon figyel.
2021. szept. 18. 09:22
4/12 A kérdező kommentje:
Milyen játszmát akar? Ha vége, vége. Csak nem tudom hova tenni ezt a viselkedést, egyszer feldulva keresett meg, hogy nekem már van valaki más biztosan miközben azt adta elő, hogy neki is van.
2021. szept. 18. 09:23
5/12 anonim válasza:
Tudja, hogy nézed, ismer már.
6/12 anonim válasza:
Igy barmikor radnezhet csekkolni az adatlapod. Baratom is arra megy hogy ő tiltson vkit mert akkor barmikor oldhatja tilthatja azaz MEGNEZHETI ALKALMANKENT a masikat.
De ha őt tiltják le hamarabb akkoe ez ugrott.
Baratom is le van tiltva nalam. Igy nem tudja a lapom nezegetni es haverjait kerdezi meg neha.
7/12 anonim válasza:
Folyt Es nem merem feloldani mert ugye akkor gyorsan ő tilt engem. Azaz ő barmikor lathat engem akkor, ha felold. megnez. Aztan visszatilt.
Sajnos nem lehet olyat letiltani aki már teged letiltott.
8/12 anonim válasza:
#7 de, le lehet tiltani olyat fb-n. Nekem is vannak így tiltva.
9/12 anonim válasza:
Aki letiltott teged annak nem is lathatod az adatlapjat. Nem tudod igy letiltani
10/12 anonim válasza:
Nem is adatlapon kell tiltani, hanem külön a letiltás menüjében. Nézz utána, nem offolok többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!