Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tilt le majd old fel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tilt le majd old fel az exem facebookon?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakított velem. Azóta nem is igazán beszéltem vele, de csinált már kamu profilt is facebookon amivel bejelölt. Mostanság pedig hol letilt 1 hétre, hol felold 2-re. Nem tudom a miértjét.
2021. szept. 18. 09:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

6#

Gyanús, hogy ez lehet. Még látni akarja mit csinálok. Én nem nézegetem őt, egyébként ha ő letilt engem, ő akkor is tud nézni a gyerekén keresztül, habár már most módosítottam a láthatóságot, így csak az láthatja mit csinálok aki ismerősöm.

A napokban több mint valószínű hogy ő csinált emiatt kamu profilt és jelölt be, hogy láthasson. Miután nem jött be ez, feloldott az igazi profilján.

Igazából csak megérteni akarom, hogy miért csinálja ezeket. Én nem keresem, nem nézem őt. Ő is azt mondta új életet kezdett, ahhoz képest mégis velem foglalkozik.

2021. szept. 18. 11:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
10 de olyat fel se dob aki letiltott engem ahhoz hogy letiltsam.
2021. szept. 18. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!