Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nem kérdés!? Kibeszélős...

Nem kérdés!? Kibeszélős Topikot szeretnék indítani ,ahol ki lehet magatokból beszélni a teherbeesési nehézségeket! Kicsit így könnyíteni magunkon persze nem kötelező és aki csak trollkodni jönne azt kérem ne tegye

Figyelt kérdés

Sziasztok!

35 éves vagyok van már két gyermekünk (10-14) éves és most szeretnénk egy 3at ami eddig nehezen jön össze igaz még csak nagyon az elején vagyunk a dolognak .. de minden hónapban nehezen viselem a (kudarcot) a negatív tesztet már . Ráadásul mindig pontos volt a ciklusom nincs nőgyógyászati gondom sem ..de mióta próbálkozunk sosem úgy jön meg a következő hónapban mint előtte eddig 30-31 volt ez már kitolódik lassan 35-40 napra is nem tudom miért ,lehet ez a sors fintora ..persze nem csak akkor vagyunk együtt mikor peteérés van ..hanem mikor jól esik .. nem tudom a stresszes munkahely mennyire lehet rá hatással ..nem tudom ezt kibeszélni magamból pedig szeretném 2 barátnőm tudja és persze a férjemmel szoktam erről beszélni 😂félek ha meg tudnák akkor a munkahelyemről is el küldenének hogy még véletlenül se kelljen utánam fizetni semmit pedig már 2 éve itt vagyok .. az első két gyerkőc elsőre sikerült..nem tudom mi lehet a baj😔

Ha van kedvetek és gondoljátok meséljétek el a ti történeteket is ...😊 Köszönöm hogy elolvastad Anikó

2021. nov. 4. 10:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem, sorozatoztam is ráadásul 😅😅😅
2021. nov. 8. 12:47
 12/13 anonim válasza:
Sziasztok :) 30 eves leszek februarban! Parommal mar 13 honapja probalkozunk a babaval! 6,7 evvel ezelott sajnos volt egy abortuszom, nagyon nehez volt meghozni a dontest,szornyu korszak volt,az akkori parom nagyon nem volt partner,vegul jobbnak lattam ha nem tartom meg, termeszetesen utana veget is ert a kapcsolat! Mostani parommal 4 eve vagyunk egyutt,sok mindent kiprobaltunk mar de sajnos eddig nem jott ossze,felek, hogy esetleg a regi dontesem befolyasolhatja a mostani sikertelensegeket!Sokszor nagyon nehez es iszonyat buntudatom van!Mostani parom mindenrol tud es mindent meglehrt vele beszelni, tamogat mindenbe es annyira ironikus h ebbe a kapcsolatba megse jon a baba! Februarra kaptunk idopontot meddosegi kivizsgalasra, maganuton!Megbeszeltuk,hogy addig letesszuk ezt a temat es nem is beszelunk rola, egyutt vagyunk nyilvan mint ezelott de mar nem ez a prioritas!Ugymond atadjuk az orvosnak ezt az egeszet, majd ott kiderulnek a dolgok!
2021. nov. 15. 15:17
 13/13 anonim válasza:
Miujsag kérdező?
2021. nov. 17. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!