Nem kérdés!? Kibeszélős Topikot szeretnék indítani ,ahol ki lehet magatokból beszélni a teherbeesési nehézségeket! Kicsit így könnyíteni magunkon persze nem kötelező és aki csak trollkodni jönne azt kérem ne tegye
Sziasztok!
35 éves vagyok van már két gyermekünk (10-14) éves és most szeretnénk egy 3at ami eddig nehezen jön össze igaz még csak nagyon az elején vagyunk a dolognak .. de minden hónapban nehezen viselem a (kudarcot) a negatív tesztet már . Ráadásul mindig pontos volt a ciklusom nincs nőgyógyászati gondom sem ..de mióta próbálkozunk sosem úgy jön meg a következő hónapban mint előtte eddig 30-31 volt ez már kitolódik lassan 35-40 napra is nem tudom miért ,lehet ez a sors fintora ..persze nem csak akkor vagyunk együtt mikor peteérés van ..hanem mikor jól esik .. nem tudom a stresszes munkahely mennyire lehet rá hatással ..nem tudom ezt kibeszélni magamból pedig szeretném 2 barátnőm tudja és persze a férjemmel szoktam erről beszélni 😂félek ha meg tudnák akkor a munkahelyemről is el küldenének hogy még véletlenül se kelljen utánam fizetni semmit pedig már 2 éve itt vagyok .. az első két gyerkőc elsőre sikerült..nem tudom mi lehet a baj😔
Ha van kedvetek és gondoljátok meséljétek el a ti történeteket is ...😊 Köszönöm hogy elolvastad Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!