Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kötelező mindig a terhességi...

Kötelező mindig a terhességi tünet?

Figyelt kérdés
Tudom nemvagyunk egyformák, nemvagyunk gépek stb. Most lett pozitív a tesztem, de nekem nincs meg az erős mellfájdalom ahogy olvasom és kicsit aggódom. Ugye ez nemgond? Első terhesség, nincs tapasztalatom csak amit hallok és eddig mindig az jött szembe velem, hogy ilyen olyan tünete van, én meg itt vagyok max többet pisilek, enyhe görcsök vannak amire meg magnézium sem kell de kb.ennyi!
2021. jan. 3. 09:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem 7 hetesen jöttek a tünetek.

25 hkm

2021. jan. 3. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül van tünet.
2021. jan. 3. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A tünetek később jönnek. Nekem sem fájt a mellem még ilyenkor, pár héttel később már nagyon.
2021. jan. 3. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Cicifájdalom nekem pozi teszt után kb 2 héttel kezdődött. Azon kívül nem is nagyon volt semmi egyéb. Egyszer-kétszer émelyegtem de sosem hánytam plusz volt az a mindjárt megjön érzés és a fáradtság. Szédülésem a második trimeszterben is csak a vashiánytól volt.
2021. jan. 3. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül van tünet, nekem semmi ilyen nem volt, se mell feszülés, se rosszullét, semmi. Kívánós sem voltam sose. A harmadik trimeszterben lettek "tünetek", de az is a hasam miatt, mint a légszomj, derékfájás stb.
2021. jan. 3. 11:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2021. jan. 3. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem se tünetem, se pozitív tesztem nem volt, csak nem jött meg... :D egyetlen egyszer lett hányingerem, mikor bevettem a gravidát éhgyomorra és idiótán rodeózott a buszsofőr (buszon amúgy is rosszullevős vagyok).
2021. jan. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!