Nem kérdés!? Kibeszélős Topikot szeretnék indítani ,ahol ki lehet magatokból beszélni a teherbeesési nehézségeket! Kicsit így könnyíteni magunkon persze nem kötelező és aki csak trollkodni jönne azt kérem ne tegye
Sziasztok!
35 éves vagyok van már két gyermekünk (10-14) éves és most szeretnénk egy 3at ami eddig nehezen jön össze igaz még csak nagyon az elején vagyunk a dolognak .. de minden hónapban nehezen viselem a (kudarcot) a negatív tesztet már . Ráadásul mindig pontos volt a ciklusom nincs nőgyógyászati gondom sem ..de mióta próbálkozunk sosem úgy jön meg a következő hónapban mint előtte eddig 30-31 volt ez már kitolódik lassan 35-40 napra is nem tudom miért ,lehet ez a sors fintora ..persze nem csak akkor vagyunk együtt mikor peteérés van ..hanem mikor jól esik .. nem tudom a stresszes munkahely mennyire lehet rá hatással ..nem tudom ezt kibeszélni magamból pedig szeretném 2 barátnőm tudja és persze a férjemmel szoktam erről beszélni 😂félek ha meg tudnák akkor a munkahelyemről is el küldenének hogy még véletlenül se kelljen utánam fizetni semmit pedig már 2 éve itt vagyok .. az első két gyerkőc elsőre sikerült..nem tudom mi lehet a baj😔
Ha van kedvetek és gondoljátok meséljétek el a ti történeteket is ...😊 Köszönöm hogy elolvastad Anikó
Szia.
Nekem is van már 2 gyerekem. 8 és 5,5 éves lányok. Szinten elsőre összejöttek. Amikor a 3.baban elkezdtünk dolgozni, gondoltam Ő is hamar összejön, de nem. 1,5 év után sikerült. Egy olyan hónapban, amikor páromnak új munkahelye lett, alig volt itthon, és abban a hónapban összesen 2x tudtunk együtt lenni, és egyik sem a papíron megfelelő időpont volt. 4 nap késés után az esélytelenek nyugalmával csináltam egy tesztet, ami annyira halvány volt hogy kb csak en láttam. Aztán 2 nappal később már erős volt. Alig hiszem el azóta is :) szóval nálam bejött a “ha nem gorcsolunk ra, könnyebben összejön” :) 34 hetes vagyok már és a 2 lányunk után egy kisfiú érkezik december 23.ra vagyok kiírva :)
Drukkolok neked!
Köszönöm csajok ! Gratulálok 2.😊 Majdnem karácsonyi baba lesz Még csak 4 hónapja próbálkozunk.. terhes vitamint az elejétől szedem ..
az utolsó hozzászólonak az utolsó mondatot remélem tudtad értelmezni... Oda rakom ahova szeretném .. de köszönöm hogy elolvastad 😂
Én benne vagyok hogy legyen egy ilyen topik:) bár nekem három hete volt missed ab, első terhesség, és meg csak az se tudom elmondani hány hónapra jött össze mert 28 éves vagyok és az elmúlt évekbe volt néha 2-3 hónap próbálkozás amikor nem jött össze és akkor meg is gondoltam magam h meg nem szeretnek babát, aztán most augusztusba rámtört erősen hogy szeretnek és ugy voltam vele hogy mivel voltak az évek alatt rövid idei próbálkozások, és nem jött össze egyszer se, biztos most is ez lesz h minimum fel egy év lesz, sőt ugy voltam vele hogy tuti
Orvosi segítség kell majd, ehez képest egybol összejött, egy pillanatig se gondolkodtam rajta abba a hónapba hogy terhes lehetek, mikor megkellett volna már jönnie sajnos beteg lettem egy hétig 39,5 feletti lazam volt mire kaptam egy nagyon erős három Szemes antibiotikumot nem tudom hogy hatással volt e a történtekre, de hat hetesen megállt a fejlődésben a terhességem a 11 ik hétbe műtöttek, most várom épp a műtét utáni első menstruaciom, méhpempőt, d vitamin e vitamin és folsavat szedek, és elkezdtem a paleo diétát, sok jót olvasva róla, az első menstruacio után szeretnek már próbálkozni, én szívesen olvasgatnek egy ilyen topikot ahol mindenki ír éppen hol tart stb :)
Neharagudj hogy ilyen későn válaszolok .. mindenképpen írok
Enged minden hol csak volt egy kedves akinek nem tetszett hogy ideírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!