Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Teherbeesés vs. Kötelező tüdőszűrés.

Figyelt kérdés

Hamarosan lejár a tüdőszűrőm... Ami kell a munkámhoz, mert élelmiszerrel dolgozom. Amit ugye nem csinálnak meg előbb, csak ha eltelt 1 év.

Viszont babát szeretnénk. Pont azon a héten jár le a papírom, amikorra nem várom a mensit. Viszont annyira szeretnénk már, és annyira reméljük pár hónapja, hogy összejön, hogy nem szívesen vesztegetnénk el 1 hónapot.

Viszont, ha eltolom a türőszűrést, akkor kb 1 hetet vagy többet papír nélkül kell dolgoznom (mert akkor mennék el rá, amikor (HA) megjön)

Viszont ezzel meg másféle kockázatot vállalok, mert ha neadjisten befutna egy NÉBIH ellenőrzés, és nem tudok felmutatni érvényes tüdőszűrő papírt, akkor gáz lenne.....

Ti mit csinálnátok? Hagynátok "elúszni" ezt a hónapot vagy kockáztatnátok a munkahellyel?

2018. jún. 8. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Majd ha valaki tudja hogy a kettőnek miköze egymáshoz irja már le.
2018. jún. 8. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Halál nyugodtan elmehetsz tüdőszűrésre, nem fog ártani neki, már ha sikerült.
2018. jún. 8. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Szabadságra nem tudsz elmenni?
2018. jún. 8. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
23%

1, siman elmehetsz ilyenkor még nem árt.

2 megcsináltatod előbb önköltségen a tüdőszűrést.

2018. jún. 8. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
11%

Nem értem miért nem gondolkoztál előbb és mentél el az előző hónapban már mikor megjött.

Én kórházban dolgozom, szintén kötelező a tüdőszűrés. Fél évig nélküle dolgoztam, mivel lusta voltam elmenni.

Ha jön egy ellenőrzés megmondod, hogy csak mondjuk másnapra kapták időpontot.

2018. jún. 8. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen korán nem árt a tüdőszűrés, csak ha már kb. 6 hetes az embrió, olyankor meg már tudod, hogy terhes vagy. De kérdezd meg tőlük is a biztonság kedvéért.
2018. jún. 8. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért nem várjátok meg azt az egy hónapot és próbálkoztok a babával egy hónappal később? Akkor a tüdőszűrésre is el tudsz gond nélkül menni és egy hónapot várni a babatervezéssel sem nagy dolog.
2018. jún. 8. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menj el a tüdőszűrőre. Semmi baj nem lenne, ha épp 4 hetes terhes vagy

. Mivel sokan nem is tudják, csak 4+3 napon.

2018. jún. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!