Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon terhes vagyok, vagy nem?

Vajon terhes vagyok, vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Évekig szedtem fogamzásgátlót (symicia, alacsony hormontartalmú), majd párommal úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk, ezért abba hagytam. Meg is jött a menstruációm, és utána el is kezdtük a próbálkozást. Azóta eltelt kicsivel több, mint 2 hét, volt egy nap, amikor iszonyú hányinger fogott el, azóta nagyon sokat eszek, ami rám nem jellemző, az alhasam meg folyamatosan puffadt, a mellbimbóim érzékenyek és fáradtabbnak is érzem magam, viszont van még egy hetem a következő menstruációig, úgyhogy tesztet még nem akarok venni. Szerintetek lehetek terhes?

2018. jún. 5. 00:27
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, lehet. Ilyen korán nem lehetnek tüneteid. 50-50%
2018. jún. 5. 00:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem de jobb félni mit megijedt.
2018. jún. 5. 01:47
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Sosem unom meg ezeket a kérdéseket... :D
2018. jún. 5. 06:34
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Miért nem lehet megérteni hogy ilyen korán nem lehetnek még tünetek?még be sem ágyazódott.nem akarok bunkó lenni,tudom milyen reménykedni.első babám másfél év után sikerült.minden hónapban már tüneteket gyártottam pétől kezdve.és képzeld,amikor tényleg terhes lettem,semmintünetem nem volt a 7.hétig.szóval nyugi,ne görcsölj rá már az első hónapban,mint anno én,mert ezért nem fog sikerülni.
2018. jún. 5. 07:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog,hogy még nem akarsz vagy korai lenne tsztelni,de mi értelme van itt megkérdezni,hogy terhes vagy-e?
2018. jún. 5. 08:11
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

... azért kérdezi, mert azt hiszi hogy valaki majd ki tudja olvasni neki s varázsgömbjéből.

Ennyi idő elteltével nem érezhető a terhességi tünet, nem valószínű hogy terhesség miatt érzed ezeket.

2018. jún. 5. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:
34%
Aki azt mondja hogy nem lehetnek tünetek... 11.napon teszteltem alig látható pozitívat... Előtte a 10.es 9.napon is negatív volt mivel kb az 5.naptol olyanokat ettem amire azt mondtam hogy soha... Rosszul voltam a kávé szagától gyomorsavam lett ami soha nem volt arról nem beszélve hogy nem tudtam elszivni a cigit úgy hogy én szerettem cigizni...
2018. jún. 5. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!