Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok ha beágyazódás...

Terhes vagyok ha beágyazódás után 12. napon barnaztam?

Figyelt kérdés
Sziasztok Lehet az hogy május 1-én volt a menstruáció.15-én együtt voltunk a párommal a peteeres napján rá a 12. napon barnás folyasom volt ami kettő napnál nem tartott a mostani ciklusom kimaradt és pozitívat teszteltem. Ez lehetséges hogy terhes vagyok? Segítsetek olyan tanácstalan vagyok.. Nem leszolast szeretnék kérni hanem segítséget.. Orvoshoz csak pénteken megyek.. Has szurkalason kívül multheten szedultem hányingerem volt és most a melleim is fájnak picit
2018. jún. 4. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kerves kérdező! Nem elég egyértelmű a mensi elmaradás és a pozitív teszt? Plusz a tünetek?!?! Ne már....
2018. jún. 4. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Kicsit mondjuk ha érthetőbben próbálnál fogalmazni akkor nem kéne nyolcszor elolvasni ezt a zagyvaságot és akkor talán netán esetleg még valami értelmes hozzászólást is ki tudnál csikarni az emberekből.

Mondjuk vesszőt használj. Meg pontot. Meg ne hagyj ki szavakat.

3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha pozitív lett a teszt, terhes vagy.
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha pozitívat teszteltél, akkor terhes vagy.

Ha nincs különösebb indok, orvoshoz a 6-7. hét elôtt fölösleges menni, mert korábban még ô sem lát semmit és csak visszahív.

5/10 anonim ***** válasza:
93%
Annyi eszed van mint amennyit ebből a 4 sorból ki lehet következtetni.
2018. jún. 4. 13:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Elnézést ha nem érthetően írtam.. De már 1 éve próbálkozunk és eddig az összes nagativ teszt után már nem reménykedtem.. Olyan zavart vagyok tanácstalan olvastam minden zagyvaságot a cisztarol hogy meg tudja téveszteni a teszteket.. És én ettől félek
2018. jún. 4. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:

"Segítsetek olyan tanácstalan vagyok.. Nem leszolast szeretnék kérni hanem segítséget.."

De miben kéred a segítséget? Hogy megmondjuk terhes vagy-e?

2018. jún. 4. 14:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a barnázás a terhesség jele, hanem a POZITÍV TERHESSÉGI TESZTED! Komolyan, ne haragudjon meg senki, de hihetetlen milyen butácska nők nevelnek gyereket vagy épp fognak.
2018. jún. 4. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Aztak..va... nem hiszem el. másfél éve próbálkozunk,minden adott és nem sikerül, az ilyen agyhalott molylepke agytérfogatú nőknek meg összejön. Hol az igazság? Neked mi kell még basszus pozitív a teszted és kimaradt a vérzésed..egyszerűen nem hiszem el...
2018. jún. 5. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A szaporodáshoz sosem kellett IQ...ha az kéne, akkor az emberiség nem 7,5 milliárdnyi emberből állna és a molylepke agytrösztök már kihaltak volna...talán még a molylepkék is.

Amúgy tényleg gáz, hogy ezt el kell magyarázni...csoda, hogy tud írni, meg olvasni. De hogy a z agyerek hogy fog felnőni...hát elég aggályos :(

2018. jún. 5. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!