Beágyazódás okozhat hasmenést hőemelkedést és lázat?
Kb 1 éve nem voltam beteg és most sem annak érzem magam. Tegnap a 7. dpo-n este hőemelkedésem lett és rettentő rossz lett a közérzetem. Egész nap hányingerem volt, ami soha sem szokott lenni. Ma reggeltől a 8. dpo-n hasmenésem is lett, de a hőemelkedés elmúlt. Valakinek járt ilyen tünetekkel a beágyazódás vagy biztosan nem lehet attól?
Köszönöm!
Nem betegség: terhesség. Szerinted mennyire normális, ha lázzal védekezik az immunrendszered? A hasmenés célja is az, hogy minél előbb megszabaduljon a kórokozóktól az tested.
A beágyazódás normális esetben teljesen észrevétlen folyamat, elvégre természetes és egészséges. Az élet célja a szaporodás.
Ha azt írjuk,hogy "lehet",akkor azzal menyivel leszel előrébb?
Azt nem értem,hogy hogyha pár nap múlva úgyis tesztelsz,akkor mi értelme van azelőtt rákérdezni,hogy sikerülhetett-e a beágyazódás.
Nem a torkos borz lyukát nem vagy megszállott!
A beágyazódást csak manapság divat érezni.
Kedves Kérdező..
Látom te is megtapasztaltad a "kedves, segítőkész" emberek hozzáállását.. Már én is ezért nem szeretek itt kérdezni! Nekem 7 nap múlva lesz a nemvárt, 2 napja émelygés, (nem hányinger) a gyomrom sincs rendben a "mortyogások" miatt,de sajna szerintem sincs köze a beágyazódáshoz. Bekaptunk vmi vírust..
Én egértelek, tudom,h itt nem görcsösségről van szó,csupán érdekelt más véleménye. De sokaknál a stílus maga az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!