Szerintetek lehetek terhes? Ma kellene megjönnie, eddig semmi! Teszteltem tegnap reggel, de negatív volt!
mi nem tudhatjuk hogy az vagy e..
Tesztelni bármikor tesztelhetsz,de én várnék reggelig.ha akkor sem jelez akkor a következő nap.
En is akkor teszteltem, amikor meg kellett volna jonnie. Hat negativ volt.. Raadasul olyat csinaltam ami elvileg 2hettel hamarabb is kimutatja.. Egyet delutan, egyet masnap reggel. Negativ. Oke. Akkor megint semmi, elkeseredtem, beletorodtem. Viszont azota sem jott meg, kb bo egy hete kesik, volt egy megerzesem, tegnap vettem egy tesztet, es ma reggel pozi lett. :)
Ezt azert irtam le, mert boven lehetsz terhes, azert mert negativ. Varj meg 1hetet minimum es ha addig sem jon meg,akkor tesztelj ujra.
Egyebkent a leggyakoribb tuneteim nekem pl. Az enyhe alhasi szurkalasok, pici fajdalom alkalmankent, es az irdatlan mellfeszules es mellbimbo fajdalom. Mellette pedig annyit eszek mint egy diszno. 😂.
Sok sikert a babahoz, majd irj, hogy mi lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!