Egy egyedüli csaj be vállalná ezt?
Figyelt kérdés
Egy olyan nőt keresek akivel 1 part alkothatnánk itt neten.Egy olyan nővel persze aki át érzi milyen a magány,mert neki se volt meg párkapcsolata,vagy nagyon régen volt.
Valami ilyesmikről lenne szó: Szépen beszélnénk egymással mint a párok ahogy szoktak.Szeretlek meg ilyenek.Nem kell így is erezned.Elég ha kedvelsz.Mivel párkapcsolatot nem akarok mar,ezert erre gondoltam.Aki akar ir,aki nem,nem...a beszólogatós kommenteket el se olvasom,vagy jelentem.19tol40 ig barki irhat.40 felett mar nem hiszem,hogy valaki ebbe bele menne...de ha megis irhat barki.
2021. aug. 27. 20:47
1/4 anonim válasza:
Van aki belemenne. Nekem is van egy ilyen lány ismerősöm. Ez egy ilyen szeretői kapcsolat szerűség. Nem vagytok együtt, de közben mégis.
2021. aug. 27. 21:07
2/4 A kérdező kommentje:
Bar lenne valaki.
2021. aug. 27. 21:11
3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2021. aug. 28. 17:36
4/4 A kérdező kommentje:
35
2021. aug. 28. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!