Hogyan szedjek fel majd ott egy csajt akár hosszabb távra is? Karszalagos buliba készülők egyedül. 21/F
Voltam már discoba, bulikba de eddig még nem sikerült semmi. Most eldöntöttem hogy nem várhatok tovább. Csak lesz ott valami csaj akivel lesz valami komolyabb is nem?
Tippek? Tanácsok
Ha ezt itt kell megkérdezned, akkor felejtsd el.
Az előre bekészített szövegek értéktelenek, a jó ismerkedés egyik kulcsa az ötletesség és a személyesség. Komoly kapcsolatot pedig valószínűleg nem egy buliban fogsz találni.
20/L
Van mit kezdjek pl ez
jó terv
Mindket elettarsam buliban ismertem meg. Ennyit arrol,h buliban nem lehet komoly parkapcsolathoz jutni.
Nagyon kivagott ruhaban voltam sok sminkkel,mukorommel. Szoval ne legyen eloiteleted. Olyat valassz,aki vonz.
N
Tanácsot kér ismerkedésre egy lány -> segítsünk neki
Ugyanezt teszi egy srác -> fúj, incel, takarodj, mit akarsz te a nőktől, értéktelen vagy
Ne foglalkozz ezekkel a válaszokkal szerintem. Menj el, és próbáld jól érezni magad!
"Nagyon kivagott ruhaban voltam sok sminkkel,mukorommel. Szoval ne legyen eloiteleted. "
miért ne legyen? semmi sem garantálja, hogy te a kedvére való lennél.
Menj!
A dologhoz úgy érdemes hozzáállni, hogy átgondolod azt elsőként, hogy mi is történhet, itt most az, hogy vagy lesz társaságod vagy nem, ebből fakadóan felkészültél mindkettő eshetőségre, már nem lehetsz csalódott, hiszen nem élted bele magadat abba, hogy itt most te megtalálod x évre a párod.
A jelen részével érdemes foglalkoznod, előre ne tervezz annyit(legalábbis ezen a téren), mert akkor görcsös leszel és nem leszel képes spontán lenni.
Szerintem remek döntést hoztál, hogy nem vársz tovább! Már csak lépni kell és indulnod, az lesz az igazi döntés! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!