Fiúként buliban egyedül odalehet csapódni egy csaj társasághoz, ha megtetszik közöttük egy csaj?
Figyelt kérdés
Nem veszik a csajok gáznak, hogy valaki egyedül megy buliba ,vagy inkább egyedül el se menjek bulizni? Mi van ha más nem ér rá én mrg csak egyedül tudok menni?2020. aug. 30. 19:25
2/19 anonim válasza:
Menj és próbáld ki. Majd számolj be róla itt hogy mire jutottál :)
3/19 anonim válasza:
Hát, maximum ha Arnold Schwarzenegger vagy.
4/19 A kérdező kommentje:
Miert kéne ahhoz Schwazennegernek lenni?
2020. aug. 30. 19:37
5/19 anonim válasza:
Én is szoktam egyedül járni bulizni, és valahogy mindig sikerült egy csajjal kavarni. Szóval abszolút nem az a lényeg, hogy egyedül vagy, hanem hogy önmagad adod és laza vagy.
A #3-as választ ignoráld, ő látszik hogy fogalmatlan.
6/19 anonim válasza:
Simán, kb 1hónapja egy buliban láttam egy női legénybúcsús csapatot. Láttam h szenvednek a képkészítéssel, odaléptem h segítsek-e? Elfogadták a segítséget és jófejek voltak. De eljöttem, mert nem ismerkedni mentem. :)
7/19 A kérdező kommentje:
az úgy jó, igen.
2020. aug. 30. 19:47
8/19 anonim válasza:
Férjemet úgy ismertem meg, hogy odajött, leszólított, amikor egy kolléganőm lánybúcsúját tartottuk. Talpraesett férfi lévén nem jött zavarba, hogy húsz csaj közé belépjen és szóba elegyedjen velük, majd odajöjjön hozzám.
9/19 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Viszont nem az számít, hogy neked tetszik-e egy lány a csapatból, hanem a társaságban van-e olyan lány akinek te tetszel...
Nemhogy bulikba, de fesztiválokra is jártam egyedül, s mindig jól éreztem magam :) (nem direktben "csajvadászatra" mentem, csak jól érezni magam, szórakozni, de sokszor összejött ez-az)
10/19 anonim válasza:
Ha legalább olyan jól nézel ki, mint az 5-ös válaszoló, akkor igen, egyébként nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!