Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha épp el lennétek valamivel foglalva, de a lány felhívna hogy egyedül van otthon és feljöhetnétek hozzá, akkor hogy döntenétek?
Figyelt kérdés
(Szexkapcsolat)2020. júl. 21. 19:37
3/10 anonim válasza:
Ha nem az életem múlik rajta, akkor igen
4/10 anonim válasza:
Szerintem erre minden pasi igent mondana. Ki ne akarna szexelni?
5/10 anonim válasza:
Aki olyan primitív hogy pinával ilyen könnyű irányitani, az az ösztönök szintjén él...
6/10 anonim válasza:
Miért nem könnyű??? Aki nem meleg arra az úgyis igent mond
7/10 anonim válasza:
Ez milyen kérdés m@r? 😃😃😱
Hát, úgy ott hagynék mindent amivel foglalatoskodtam, mint a huzat. 😜😉🤘😏😏😏
8/10 anonim válasza:
Mert gyökér béták vagytok azért...
9/10 anonim válasza:
Nem mindegy mivel vagy elfoglalva ("semmivel", vagy valamilyen fontos melóvan amit ha nem csinálsz meg akkor kirúgnak). S az sem mindegy mennyire tetszik a csaj. Ha nagyon akkor nem neki kell hívnia, hanem én kezdeményezném hogy felmenjek hozzá.
10/10 anonim válasza:
Ha fontos dolgom lenne, akk nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!