Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúként buliban egyedül...

Fiúként buliban egyedül odalehet csapódni egy csaj társasághoz, ha megtetszik közöttük egy csaj?

Figyelt kérdés
Nem veszik a csajok gáznak, hogy valaki egyedül megy buliba ,vagy inkább egyedül el se menjek bulizni? Mi van ha más nem ér rá én mrg csak egyedül tudok menni?
2020. aug. 30. 19:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem elég kínos volt mindenkinek a viselkedése a bulikon. Mindenki félénk volt, de egyszerre keménynek próbálta mutatni magát, a fiúk erősködtek, a lányok szexiskedtek, mindenki csak a másikat nézte és közben a saját egójukat védték, óriási kisebbségi komplexusos emberek...

De ez csak az én tapasztalatom. Szóval én NEM TUDOM elképzelni, hogy oda lehetne menni csak úgy pár lányhoz, hogy nem kezdenek el kibeszélni és lehordani ok nélkül.

2020. aug. 30. 21:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szét fognak oltani kérdező, amennyiben nem vagy jó pasi.
2020. aug. 30. 21:18
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jó pasi
2020. aug. 30. 22:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor jobb, ha elfelejted a csajozást buliban is és máshol is.
2020. aug. 31. 07:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Attól még csajozhat, de ne ilyen királynő tipusra nyomuljon.
2020. aug. 31. 08:05
 16/19 anonim ***** válasza:
A nem királynő típusú, sőt a kifejezetten ronda nőknek is csak a jó pasik kellenek.
2020. aug. 31. 08:11
 17/19 A kérdező kommentje:
De ne a ronda nő akarjon válogatni
2020. aug. 31. 15:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Nézd megtehetik. Egy jó pasit is fel tudnak szedni ha mondjuk jó fejek. Már az nagy szó. De azért próbálkozz te is. Egy nőnek sokkal könnyebb e téren, de ez van.
2020. aug. 31. 15:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell ronda nő semmi pénzért, akkor inkább egyedül
2020. aug. 31. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!