Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kijelenthető, hogy tulajdonkép...

Kijelenthető, hogy tulajdonképpen a társkeresés nem más mind a különbözőféle osztályrétegek egymás között folyamatos harca?

Figyelt kérdés

A társkeresés tulajdonképpen osztályharc.

Vannak a tőkések. Ők tartoznak a burzsoázia osztályába. Ezek azok a sikeres, gazdag, jóképű és vonzó férfiak, akikért sorban állnak a nők, és hetente váltogatják a partnereiket. Tehát úgymond nagy mennyiségű felhalmozott tőkével rendelkeznek.

És vannak a munkás-dolgozó rétegbe tartozó férfiak, akiket az élet nehézségei töviskoszorúként fojtanak el és az életük a folyamatos küzdelemről szól. Azok a férfiak, akik lényegében átlag félévente találnak maguknak partnert/párt.

És vannak az osztályon kívüliek. Azok, akik felülemelkedtek az osztályérdekeiken és már csak mint kívülállók szemlélik az egész rothadó rendszert. Mint ennek a kérdésnek a kiírója is.

Csak én látom így vagy más is?

2021. márc. 17. 03:13
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
A nemzetközi helyzet is egyre fokozódik, elvtársak.
2021. márc. 17. 07:39
 22/32 anonim válasza:

Tehàt semennyire nem tudsz csajozni, sikertelen vagy másban is, és ezért inkább kívül helyezted magad ezen, hogy ne kelljen ezzel a kudarccal szembesülni soha, és még azt is eldurrogtatod, hogy felülemelkedtél.

Elárulom:az ember csak olyan szinteken tud felülemelkedni, amiket már bejárt. Kihagyni nem lehet, úgyhogy te nem felülemelkedtél, csak nem akarsz szembesülni a kudarccal, mert már eddig is volt bennük részed. Egy helyben megrekedtèl.

2021. márc. 17. 07:43
 23/32 anonim válasza:

Jókat írsz, jó elmélet. Az érzelmi háttérről amit érzek az írásodból, arról nem mondok semmit, te dolgod. Az elméted szeretem.

"Teso túl bonyolítod a dolgokat."

Hogy érzed magad kérdező, amikor megfejted és rendszerezed a tapasztalatodat, aztán valaki ideszarik neked egy ilyen választ? :)

2021. márc. 17. 11:16
 24/32 anonim válasza:

Kijavítalak. Igen a nőkre sokkal többen írnak rá mint fordítva. De, az igazság az, hogy egy kezemen megtudom számolni, hogy az utóbbi években mennyi pasi volt az aki alkalmas lett volna egy normális kapcsolatra. Ja várj, nem, egyet se tudnék mondani persze próbálkozni lehet. De a többség vagy szexre megy, vagy hazudik és várja a tökéletes nőt közben beéri az átlaggal hát azért üríteni valahova kell 😅aztán dobja amikor lesz egy jobb, van a másik aki próbálkozik de nem ír többet és ennek több oka is van nem csak az, hogy megunja, hogy várnia kell a szexel hanem talál közben mást akivel elütheti az időt, hidd el normális hűséges férfit nagyon nehéz találni főleg manapság. Egy nőnek se könnyebb. Én is voltam naiv, bevallom, elhittem, hogy az amit kimond száján az igaz, elhittem, hogy ha azt mondja szeretlek, akkor az úgy is van. Hát nem, nagyon nem. Hidd el, tényleg kevés alkalmas férfi van egy értékekre épülő kapcsolatra. Ha van is az már rég foglalt! Szóval ez van.

Nem könnyű egyik nemnek sem. De nem kellene mindig a nőket hibáztatni. Kicsit nézz magadban. Nekem is voltak és vannak hibáim de akit igazán szeretünk amellett megtanulunk élni a hibákkal együtt és jobbá tenni egymást :) erről ennyit. Az emberek sok mindent félreértenek. Egy kapcsolat soha nem lesz tökéletes!!

Egy kapcsolatot építeni kell. Együtt megtanulni kezelni a hibákat és értékessé válni, emberré, sokkal könnyebb lenne ezt ketten tenni. De, könnyebb sokaknak inkább eldobni, mint megbeszélni és javítani rajta.

2021. márc. 17. 20:21
 25/32 anonim válasza:

tobb dologrol beszélsz, de teljes mértékben egyetértek. A pasik 99,9%-a alkalmatlan parkacsolotra. Ez nem reprezentativ felmeres, csak tapasztalás.

47N

2021. márc. 18. 04:59
 26/32 anonim válasza:
Szegény 25, igazán elkeseredett lehet, én sajnálom. Nyilvánvalóan nem ismeri önmagát, csak másban keresi a hibát, egész életében.
2021. márc. 18. 07:10
 27/32 anonim válasza:

,, Nem könnyű egyik nemnek sem. De nem kellene mindig a nőket hibáztatni. Kicsit nézz magadban. Nekem is voltak és vannak hibáim de akit igazán szeretünk amellett megtanulunk élni a hibákkal együtt és jobbá tenni egymást :) ''

Tanulj meg olvasni és értelmezni először 😉 az hogy a másik fél alkalmatlan volt sok mindenre az már nem az én problémám. Javaslom az utolsó mondatokat is olvasd el és értelmezd.

2021. márc. 18. 08:51
 28/32 anonim válasza:
20:21-es! Érdekes, hogy amikor a nők mégis találkoznak olyan férfivel, amire “papíron” vágynak, akkor rögtön lekoptatják és/vagy beteszik a barátzónába, majd szépen aláfekszenek olyannak aki csak kihasználja őket...
2021. márc. 18. 14:33
 29/32 anonim válasza:
Jajj, hagyjuk már megint ezeket az incel kirohanásokat...
2021. márc. 18. 15:26
 30/32 anonim válasza:

15:26-os! Mi az, fáj az igazság?

Érdekes, hogy a nők nagy része előadja, hogy hát ő aztán utálja a “macsó” férfiakat, neki igenis a rendes, normális férfi kell és egy csomó nő vágyik ilyen pasira, aztán persze rögtön “futnak” az első szembejövő macsó után. Engem meg leráznak azzal, hogy nagyon kedves, aranyos és rendes vagyok, meg remek ember és, hogy biztos meg fogom találni az igazit, mert olyan nincs, hogy egy ilyen ember ne kellene senkinek, de hát ő valahogy nem érzi a kémiát...

2021. márc. 18. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!