Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kijelenthető, hogy tulajdonkép...

Kijelenthető, hogy tulajdonképpen a társkeresés nem más mind a különbözőféle osztályrétegek egymás között folyamatos harca?

Figyelt kérdés

A társkeresés tulajdonképpen osztályharc.

Vannak a tőkések. Ők tartoznak a burzsoázia osztályába. Ezek azok a sikeres, gazdag, jóképű és vonzó férfiak, akikért sorban állnak a nők, és hetente váltogatják a partnereiket. Tehát úgymond nagy mennyiségű felhalmozott tőkével rendelkeznek.

És vannak a munkás-dolgozó rétegbe tartozó férfiak, akiket az élet nehézségei töviskoszorúként fojtanak el és az életük a folyamatos küzdelemről szól. Azok a férfiak, akik lényegében átlag félévente találnak maguknak partnert/párt.

És vannak az osztályon kívüliek. Azok, akik felülemelkedtek az osztályérdekeiken és már csak mint kívülállók szemlélik az egész rothadó rendszert. Mint ennek a kérdésnek a kiírója is.

Csak én látom így vagy más is?

2021. márc. 17. 03:13
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:

A munkás es alacsonyabb reteggel nem az a baj hogy munkás, hanem az iq és ey hiány, bunkoznak, nem értenek a nőkhöz, gyakran ápolatlanok és pl a szenvedélyes szexhez se értenek.

Mikozben a sikeresek valahogy adnak mindig ia magukra egeszsegesen elnek, a magasabb iq eq miatt jobban kezelik a nőket és a szexben ia nagyon tudnak.

2021. márc. 17. 06:08
 12/32 anonim válasza:
*de vannak persze akik kilógnak, megkapnak minden nőt is, helyesek, de utálnak pl dolgozni, vagy illegalitásban vannak stb
2021. márc. 17. 06:10
 13/32 anonim válasza:
átlag feletti - saját magam teremtette - egzisztenciával rendelkező nő vagyok, a pasi akibe beleszerettem egy nincstelen férfi, mégsem kellek neki. Pedig nem vagyok ronda sem... Szóval nettó baromság a suba a subához, guba a gubához elmélet...
2021. márc. 17. 06:12
 14/32 anonim válasza:

11

Ugye tudod hogy ez általánosítás?

És még te beszélsz iq-ról...

2021. márc. 17. 06:13
 15/32 anonim válasza:
#14: nem én vagyok a 11, de reagálnék: ez nem általánosítás. Akkor lenne az, ha azt mondaná, hogy MINDEN melós IQ/EQ szegény. Teljesen egyértelmű, hogy az alacsonyabb iskolázottsággal velejár az az, amit a 11 írt...
2021. márc. 17. 06:15
 16/32 anonim válasza:

14 eleve kérdésben is általánosságokrol van szo és direkt jeleztem a kövi kommentemben hogy persze hogy nem mindenki esik bele.

De pl ahogy az alfahimek se. Akiknek ha semmilye sincs megis futnak utánuk a nők.

2021. márc. 17. 06:30
 17/32 anonim válasza:

Ha jól érzem, fölfedezted, hogy vannak jóképű pasik, és te nem vagy köztük. Azt talán még nem fedezted föl, hogy vannak intelligens, okos, tehetséges, ügyes, vezető szerepre termett, jó természetű, kedves, stb. pasik, akik szintén sikeresek a nőknél.

Vannak olyan fiúk-férfiak, akik nem értik, hogy a legrosszabb, amit tehetnek, hogyha keseregnek a világ igazságtalansága fölött. Ők a nőket rendkívül egyszerű lényekként képzelik el, akik aláugranak a jóképű pasiknak. Valójában a nők a férfiakban azt keresik, amire fölnézhetnek, és az lehet fizikai, vagy szellemi tulajdonság, egyébként az utóbbi sokkal gyakoribb.

Az elmélet akkor ér valamit, ha használható valamire, következik belőle valami. A te elméletedből nem következik semmi, legfeljebb az, hogy te az osztályod miatt vagy kizárva a sikerből, de ha nincs az elméleted, akkor is ugyanott tartasz.

Semmi baj, kinövöd.

2021. márc. 17. 06:40
 18/32 anonim válasza:

Nem rossz észrevétel, de véleményem szerint csak részben igaz, mert ez egy más bennünk rejlő, ösztönös folyamat végterméke.

Alapvetően a nők azért választják a jól kereső, sikeres férfiakat mert ők nagyobb eséllyel lesznek képesek őket megvédeni a mai világban, és biztonságban felnevelni a gyerekeiket. Szóval ez csak evolúciós ösztön, hogy a nők nagyobb eséllyel választják azt a férfit aki képes megvédeni őket és a leendő családot, ami ma nagyrészt az anyagibiztonságot jelenti de az ősembereknél amikor még napi fenyegetést jelentett a természet és a vadállatok, akkor a nők inkább a legerősebb, leggyorsabb, legjobb vadászt akarták partnerül.

Továbbá az ember társaslény és mint minden társasállatnál nálunk is van hiearchia, amiből sokan feljebb akarnak lépni és eh nem osztályharc. Az utódainknak ösztönösen jobb géneket akarunk tovább adni így mindenki igyekszik magától magasabb vagy egyenlő "társadalmi osztályban" levő partnert találni.

Szóval ez nem osztályharc az csak emberi és evolúciós ösztön ami a mai napig meg van bennünk, ugyan úgy a nőkben is mint a férfiakban csak a mai világra adaptálódva.

2021. márc. 17. 06:40
 19/32 anonim válasza:

A Táncsics radikális balpárt vezető komcsi csajozni akar.

Hát elvtárs ez itt sem fog működni,a komcsi Unió is felbomlott már.

2021. márc. 17. 07:17
 20/32 anonim válasza:
Hát, ha azt nézzük, hogy vannak itt páran, akik összehasonlítgatják, leszólják, ha az egyik "csak" operátor, amásik meg csak egy diplomás valaki, akkor igen, és sajnos nagyon gáz az ilyen hozzáállás.
2021. márc. 17. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!