Hogy hívják azt a srácot, aki a KÖKI-ben lévő BioTech USA boltban szokott eladó/pénztáros lenni?
Magas, izmos, huszonéves, barna haja van, és nagyon kedves.
Vagy esetleg ötlet, hogy találom őt meg?😅
Fúha, vannak gondok látom :D
Mert ugye a fiúk/ffiak beszélhetnek, viselkedhetnek bárhogy, akár lánnyal is :)
Mindenki azt a stílust kapja, amit megérdemel ;)
Senki nem kérte, hogy szóljatok hozzá a kérdésemhez úgy, hogy nem tudjátok a választ, csak trollkodni jöttök. Nem értem ebben mi a jó, de akkor örüljetek magatoknak. Aztán persze ha ezt szóvá merem tenni, akkor én vagyok a hülye, és ha megvédem magam, akkor meg ilyen hasznos életviteli tanácsokkal láttok el (amit szintén nem kért senki), hogy ne ismerkedjek helyes, normális srácokkal. Csak tudjátok, egy helyes, normális srácnak ilyeneket sosem mondanék, ha nem érdemli meg. ;) De persze most is ti lesztek az szentek, már várom a reakciót :D
Nem tudom kivel keversz össze, ritkán írok ki kérdést, ha írok, akkor azt is általában egészségügyibe (sérülések pl.), vagy sport kat.-ba.
A szüleimet meg sosem szoktam szidni, szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!