Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem hajlandó élhetőbb...

Miért nem hajlandó élhetőbb fizetést ajánlani a BiotechUSA?

Figyelt kérdés

Élelmiszeripari technikus végzettségem van, nem dolgoztam benne egy napot se. Mert vidéken lakok és édesanyám ápolásra szorult.

Felmondtam a munkahelyemen, mert két évem és az egészségi állapotom is tönkrement benne.

Jelenleg itt a közmunkán kívül és pár állmunkán, amit neten hirdetnek de nem hívnak vissza semmi nincs.

Az elsők között volt aki felhívott de azt mondták, maximum gépbeállítóként délutáni pótlékokkal max 240.000Ft tudnak fizetni.

Gyártás technikusként jelentkeztem egyébként.

A gond ott kezdődik, hogy az albérlet 100-130.000FT havonta.

Ha adnának 260-270-et nettóba én azzal már boldogabb lennék.

2020. okt. 18. 10:55
 1/10 A kérdező kommentje:

Ha nem lesz más akkor elfogadom, mert én közmunkás fizetésből nem élek meg.

Jelenleg álláskeresői-n vagyok. Ha beszélnék valami idegen nyelvet akkor kimennék külföldre de így...

2020. okt. 18. 10:57
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Tehat nulla tapasztalattal, 1papirral nem eleg neked a gyartosori munkaert 240ezer? 🤣

Vicc vagy.

Ez kifejezetten jo fizetes.

A biotech eladok 140-160korul keresnek es nap, mint nap tobb tiz vevovel van kontaktjuk, plusz penztargep kezeles, raktarozas, leltar, uzlet takaritas stb.

2020. okt. 18. 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Mert nem kötelező ott dolgozni.
2020. okt. 18. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Fogadd el szerintem,vállalj annyi túlórát, hétvégéket amennyit tudsz, albérletnek jó lesz a legalja kategória is, az is közösen valakivel. Spórolj amennyit tudsz, mellette tanulj németet aztán ha lecseng ez a vírushiszti akkor meg irány külföld ha akarsz legalább nulláról az egyre jutni. Mifelénk 150 000 forintnyi euróért találni albérletet, a fizetés meg kétezer ercsi.Lidl-ben az árak kb. ugyanazok idekint is.Sajnos komolyabb végzettség nélkül én sem látom a módját annak, hogy hogyan boldogulhatnék otthon. Meg a magyar munkáltatói morálból is elegem lett egy életre, tényleg az sem érdekli őket,ha belerokkan az ember a melóba,állandó létszámhiány mellett kell teljesíteni éhbérért.A bérezés nem is fog változni, az ország az olcsó munkaerő biztosításáért cserébe kapja az uniós pénzeket, szóval csodát ne várj egyik kormánytól sem, csak magadra számíthatsz az életben. A cégek előbb hoznak be ukrán vendégmunkásokat, mint, hogy neked bért emeljenek.Vagy ha emelnek is azt a kormány el is inflálja egyből a multik érdekét szolgálva.Ezeket vedd számításba ha a jövődön gondolkozol.
2020. okt. 18. 11:41
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Én diákmunkáztam vagy 8 gyárban, így első kézből tudom, ki mennyit keres ott. A legtöbb helyen egy távoli álom az a fizetés, amit most neked kínáltak, ezért eléggé meglepő, hogy ennyire kevesled.
2020. okt. 18. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Ez valóban kevés, pl egy komolyabb IT- mérnöki- közgazdász fizetéshez képest, azonban (ahogy itt sokan rávilágítanak) még mindig jónak számít sok más pozició megfizetéséhez képest. Szerintem ha most neked ezt dobta a gép akkor fogadd el, és vagy itt próbálj karriert építeni, vagy használd használd tapasztalat szerzésre (mellette képezd magad pl idegnyelv tanulással) és pár év múlva menj el egy multihoz.
2020. okt. 18. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Esetleg utazz minden reggel és este, olcsóbb mint az albérlet.
2020. okt. 18. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért az nem egy olyan rossz fizetés pályakezdőként. Haverom okleveles gépészmérnökként kazánokat tervezett pályakezdőként egy pesti cégnél 300 nettóért.

Nem sírni kell, hanem a lehetőséget keresni. Ha nem keresed, nem lesz jobb.

2020. okt. 20. 11:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Hallgattam rátok és visszább vettem a fizut, az egyik gyógyszergyár felhívott 3 héttel a jelentkezésem után, én nettó 230-at mondtam/heti 40 órában de azt mondták akkár 260-at is kaphatok cafatériával együtt.

Csak a 3 műszak fog tönkre tenni szerintem.

Elterveztem, hogy 3-4 hónap után fizetés emelést fogok kérni ha 10-20.000Ft-al többet keresek már az növeli az értékemet.

2020. okt. 20. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
32%
Apukám nemrég ment nyugdíiba, 44 év munkaviszony után, 2 mérnöki diplomával azm osztályvezetőként az utolsó fizetése 240ezer ft volt.
2020. okt. 20. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!