Miért nem hajlandó élhetőbb fizetést ajánlani a BiotechUSA?
Élelmiszeripari technikus végzettségem van, nem dolgoztam benne egy napot se. Mert vidéken lakok és édesanyám ápolásra szorult.
Felmondtam a munkahelyemen, mert két évem és az egészségi állapotom is tönkrement benne.
Jelenleg itt a közmunkán kívül és pár állmunkán, amit neten hirdetnek de nem hívnak vissza semmi nincs.
Az elsők között volt aki felhívott de azt mondták, maximum gépbeállítóként délutáni pótlékokkal max 240.000Ft tudnak fizetni.
Gyártás technikusként jelentkeztem egyébként.
A gond ott kezdődik, hogy az albérlet 100-130.000FT havonta.
Ha adnának 260-270-et nettóba én azzal már boldogabb lennék.
Ha nem lesz más akkor elfogadom, mert én közmunkás fizetésből nem élek meg.
Jelenleg álláskeresői-n vagyok. Ha beszélnék valami idegen nyelvet akkor kimennék külföldre de így...
Tehat nulla tapasztalattal, 1papirral nem eleg neked a gyartosori munkaert 240ezer? 🤣
Vicc vagy.
Ez kifejezetten jo fizetes.
A biotech eladok 140-160korul keresnek es nap, mint nap tobb tiz vevovel van kontaktjuk, plusz penztargep kezeles, raktarozas, leltar, uzlet takaritas stb.
Azért az nem egy olyan rossz fizetés pályakezdőként. Haverom okleveles gépészmérnökként kazánokat tervezett pályakezdőként egy pesti cégnél 300 nettóért.
Nem sírni kell, hanem a lehetőséget keresni. Ha nem keresed, nem lesz jobb.
Hallgattam rátok és visszább vettem a fizut, az egyik gyógyszergyár felhívott 3 héttel a jelentkezésem után, én nettó 230-at mondtam/heti 40 órában de azt mondták akkár 260-at is kaphatok cafatériával együtt.
Csak a 3 műszak fog tönkre tenni szerintem.
Elterveztem, hogy 3-4 hónap után fizetés emelést fogok kérni ha 10-20.000Ft-al többet keresek már az növeli az értékemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!