Bioheal Active Men Multivitamin, vagy BioTechUSA Multivitamin for Men vélemények?
Figyelt kérdés
Próbáltátok valamelyiket? Melyiket ajánlanátok és miért?
Látom vannak bennük tömegnövelő szerek is, el lehet ezektől hízni? Persze edzek mellette, de sajnos nem sokat (napi 25-30 percet).
2020. júl. 3. 08:12
A kérdező szavazást indított:
Bioheal Active Men Multivitamin
BioTechUSA Multivitamin for Men
4 szavazat
1/2 anonim válasza:
A vitamin az vitamin, mindegy melyik cég gyártja/forgalmazza. Az összetételét nézd meg és vesd össze az árával, és megtudod melyik éri mg jobban.
2/2 A kérdező kommentje:
Na, hát én is így gondolkoztam, ezzel kezdtem. A BioTech–esbe a legtöbb vitaminból magasabb dózis található, viszont a Biohealbe van olyan is, ami a másikba egyáltalán.. (persze biztos fordítva is igaz) és nem tudom melyik a fontosabb..
Mindenesetre köszönöm a választ! (& az eddigi szavazatokat is!!)
2020. júl. 3. 09:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!