Lanyok/nok! Nyitottak lennetek egy hasonlo ferfira?
170 koruli magas sportosabb testalkat, muveszi beallitotsag.
Kek szem, kicsit barnabb borszin. Kozeposszu haj.
Kozepes anyagi biztonsag. Sajat lakas, auto.
Szoval a kulso alapjan te el is dontod. Magas fiu? Tobbet er aki magasabb?
Legalabb is a te szemedben akkor.
Ez nem döntés kérdés. Az sem, hogy szeretem-e a spenótot. Ha így hozta az élet, hogy nekem a zsánerem a magas, akkor az lesz, ez ennyire egyszerű.
A férjem 206 cm magas, neki meg a pici nők tetszettek mindig is. Az apjának meg a 180+ magas nők. A zsánerekről nem mi döntünk.
Elsosorban szingli holgyek velemenyre lettem volna kivancsi...mert hat igy ferjezetten joindulattal feltetelezem, h senkire nem lennel nyitott.
Egy nagyon jo baratom karakteret irtam le aki az utobbi idobe nagyon bele temetkezett a munkajaba.
" Elsosorban szingli holgyek velemenyre lettem volna kivancsi...mert hat igy ferjezetten joindulattal feltetelezem, h senkire nem lennel nyitott."
Nahjó ez teljes joggal igaz. De elméleti síkon válaszolva...na, érted.
Jo persze, ertem. Te osztonosebb no vagy akkor gondolom.
Marmint ugy ertem, h meglatsz ket ferfit, az egyik 190 magas bicikli tolvaj a nasik 170 magas fo nyomozo akkor a te figyelmed az elozore szeglodik...
Te meg amolyan butácskább, sarkítós gyk-s incel :)
Én is tudok ilyen játékot játszani :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!