Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti jelen helyzetben mennyire lennétek nyitottak arra ha egy fiú megszólítana titeket valahol?
Erre akkor se lennék nyitott, ha nem lenne vírus.
Eddig szinte csak idétlenebbnél idétlenebb módokon próbáltak nyilvánosan megközelíteni, elvette a kedvem.
Engem éppen tegnapelőtt próbált meg NAGYON IDÉTLEN MÓDON "megközelíteni" az az illető, akinek már a gondolata hosszú évek óta foglalkoztat (sokáig nem volt semmilyen kapcsolatunk nehezen megoldható magánjellegű gondjaim miatt.)
HIVATALBÓL megkerestem újra januárban, mert segítséget szerettem volna Tőle kapni - ugyanabból a célból. De annyira kiábrándultam a módszere miatt, hogy talán inkább lemondok róla. Akármennyire szimpatikus...
Nők: "elmúltak azok az idők, amikor a férfiak kezdeményezték, sajnos már beszariak"
Férfi: *kezdeményez a buszmegállóban
Nő: ismeretlennel soha!!!! Milyen creepy
Férfi: *kezdeményez az osztályban/évfolyamban
Nő: "házinyúlra nem lövünk"
Férfi: * kezdeményez színházban
Nő: "hadd egyem már meg a szünetben ezt a sajntos perecet anélkül hogy zavarnának"
Férfi *buliban kezdeményez
Nő: "csak a barátnőimmel jöttem magam jól érezni, mit nem lehet ezen érteni"
AKKOR HOL KEZDEMÉNYEZZEN A FÉRFI??
67%os nem a hol a kérdés hanem a kinél. Ezt nem értik sokan. Ha az adott lány szívesen veszi a közeledést szívesen veszi azt a buszmegállóban a benzinkútnál vagy a köz wc-n is. Csak fel kéne tudni ismerni ki nyitott erre és kinek nem hiányzik a háta közepére se ez az egész.
Ha valaki elbújik a telefonja mögé vagy a barátnők közé tuti nem akar semmit.
Végre valaki leírta.
Igen, ez a lényeg. Látnod kell az adott lányon, hogy nyitott-e a közeledésre, vagy nem. Ha épp a barátnőimmel vagyok, nincs "igényem" plusz társaságra. Ha szemezek veled, és rád mosolygok, szívesen venném, ha odajönnél (ha én nem megyek oda). Ha épp olvasok, várd amíg egy pillanatra abbahagyom, és akkor nyiss. Ezt kéne megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!