Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a fontossági sorrend között a férfiakat illetően?
- Izmok
- Pitbull
- BMW
Melyik a legfontosabb, és melyik a legkevésbé?
Kihagytad a kopasz fejet és a vastag aranyláncot. Anélkül egyik sem kell
23/N
Ezt mind össze tudtad állítni?!
Egyik sem, sőt aki ilyen, azt kerülöm.
Ezek közül egyik sem fontos. A kutyákat nagyon szeretem, így a pitbull az első (bár másik fajtának jobban örülnék :D)
Második az izmok.
Harmadik a BMW, de a kocsik hidegen hagynak teljesen.
pénz > külső > minden más
Ha undorítónak is tart külsőre, minden nőnél meg van az az összeg, amennyiért "megnyílik" az embernek szó szerint.
Ha jól nézel ki lehetsz bármekkora állat, simán megbocsájt bármit a legtöbbjük, sőt még imponál is nekik utólag. Szoktak is a nők egymás között beszélgetni diváton meg a kis kutyájukon kívül a pasijaikról egymás között és egy is ugyan olyan mint az életükben bármi: melyikük a jobb nő, tehát melyiküknek van extrémebb kanja.
#6 nincs minden nőnél meg az az összeg
Nagyon megkeseredett lehetsz ilyen általánosítással, sajnállak.
Intelligens
Férfias
Határozott
Empatikus
Érdekes karakter
Okos
Érzékeny
Komoly
Állatbarát.
Csak mondom kqvára nem értek az autókhoz és le..om hogy milyen autóval közlekedik a párom. Nem érdekel, leka...om!!!!! Hidegen hagy! Nem érdekelnek az autók,a seggemet sem cipeltetem inkább busszal,gyalog,metróval,vonattal közlekedem.
Izmok,ha nem kigyúrt felfúljt akkor oké. A lényeg,hogy fitt legyen. Szerintem ennyit elvárhatok a másiktól,mert igenis valamennyire számít a külső azt találom vonzónak ha valaki erős,izmos de inkább az átlag test felé hajlok. A lényeg hogy férfias férfi legyen és ne legyen csupasz a keze,lába. Borosta meg előny!!
Pitbull? Mivan? Szeresse az állatok. Ha nem..akkor csak ne utálja és szevasz tavasz.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!