Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a fontossági sorrend között a férfiakat illetően?
- Izmok
- Pitbull
- BMW
Melyik a legfontosabb, és melyik a legkevésbé?
#9 Ki beszél itt árverésről rajtad kívül?
Bizonyára minden nővel volt kapcsolatod, hogy ezt állítsd. Semmi közünk egymáshoz szerencsére. Hagylak, csak sajnálom a rossz tapasztalataidat.
Engem sem érdekel a pénz. Nincs az a pénz ami miatt lejebb adnék az elveimből. És SOHA, SOHA DE SOHA SEM érdekelt más tárcájának a tartama. Hagyjuk már ezt! Les..om,ha szeretem őt!. Nem érdekel mennyi a fizetése! Egy fityinget nem kérek.
Mi pl külön kasszán vagyunk. A barátom rendőr én meg "cincér". Többet keres jóval,de sosem érdekelt mennyit pontosan. És sosem húztam le,nem kértem tőle semmit. Nem a pénzéért szeretem és kell nekem. Ha valahova megyünk együtt fizetünk fele/fele. A rezsibe is beszállok,mindenbe. Szóval nem a pénz dominál.
Ez csak pár önbizalomhiányos hü..e "férfi" téves megállapítása,hogy a normális nők is ilyen felszínesek!.
Miért kell mindig általanosítani? Szerintem sok kivétel van, aki magasról le..arj ezeket a dolgokat!
Annyi kell, hogy ne legyen egy kb...szott idióta az illető, de sztem te ezt simán elbukod.
Amúgy mióta lett a pitbull a tahó semmirekellők egyik ismérve? Hagyjuk már ki a szerencsétlen állatokat ebből az ostoba "hurr-burr a nőknek csak a gazdagbunkókkellenek" töketlenkedésből...
Hát, ezek közül a pitbull a legfontosabb, de csak ha tudja is nevelni, nem csak fojtóláncon mutogatja az utcán a kigyúrt haverok és a szőke plaszticbabák előtt. De sajnos gyanítom, hogy inkább ez utóbbi...
Az izom hidegen hagy, én edzek, de magánügy, hogy ki mennyit foglalkozik ezzel. A BMW meg nem kell, nekem Mercim van. :P
Köszi a nullát, ez csak irónia volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!