Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek mi a fontossági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi a fontossági sorrend között a férfiakat illetően?

Figyelt kérdés

- Izmok

- Pitbull

- BMW

Melyik a legfontosabb, és melyik a legkevésbé?

2017. nov. 1. 20:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
ezek közül egyik se fontos
2017. nov. 1. 21:16
 12/27 anonim ***** válasza:
77%
a bmw az igazi,de csak akkor ha közben a szüleivel lakik egy kisszobában 10 emeletes panelban.
2017. nov. 1. 21:16
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

#9 Ki beszél itt árverésről rajtad kívül?

Bizonyára minden nővel volt kapcsolatod, hogy ezt állítsd. Semmi közünk egymáshoz szerencsére. Hagylak, csak sajnálom a rossz tapasztalataidat.

2017. nov. 1. 21:17
 14/27 anonim ***** válasza:

Engem sem érdekel a pénz. Nincs az a pénz ami miatt lejebb adnék az elveimből. És SOHA, SOHA DE SOHA SEM érdekelt más tárcájának a tartama. Hagyjuk már ezt! Les..om,ha szeretem őt!. Nem érdekel mennyi a fizetése! Egy fityinget nem kérek.

Mi pl külön kasszán vagyunk. A barátom rendőr én meg "cincér". Többet keres jóval,de sosem érdekelt mennyit pontosan. És sosem húztam le,nem kértem tőle semmit. Nem a pénzéért szeretem és kell nekem. Ha valahova megyünk együtt fizetünk fele/fele. A rezsibe is beszállok,mindenbe. Szóval nem a pénz dominál.

Ez csak pár önbizalomhiányos hü..e "férfi" téves megállapítása,hogy a normális nők is ilyen felszínesek!.

Miért kell mindig általanosítani? Szerintem sok kivétel van, aki magasról le..arj ezeket a dolgokat!

15/27 anonim ***** válasza:
100%

Annyi kell, hogy ne legyen egy kb...szott idióta az illető, de sztem te ezt simán elbukod.

Amúgy mióta lett a pitbull a tahó semmirekellők egyik ismérve? Hagyjuk már ki a szerencsétlen állatokat ebből az ostoba "hurr-burr a nőknek csak a gazdagbunkókkellenek" töketlenkedésből...

16/27 anonim ***** válasza:

Hát, ezek közül a pitbull a legfontosabb, de csak ha tudja is nevelni, nem csak fojtóláncon mutogatja az utcán a kigyúrt haverok és a szőke plaszticbabák előtt. De sajnos gyanítom, hogy inkább ez utóbbi...

Az izom hidegen hagy, én edzek, de magánügy, hogy ki mennyit foglalkozik ezzel. A BMW meg nem kell, nekem Mercim van. :P

2017. nov. 1. 21:18
 17/27 anonim ***** válasza:
36%
Kihagytad a 22 cm-s farkat meg a nettó 6 kilós fizut. E nélkül ezek szart se érnek... Meg a porche menőbb
2017. nov. 1. 21:21
 18/27 anonim ***** válasza:
Mi az a porche ? Itt annyian írják hogy az nagyon jó dolog.
2017. nov. 1. 21:22
 19/27 anonim ***** válasza:

Köszi a nullát, ez csak irónia volt...

2017. nov. 1. 21:59
 20/27 anonim ***** válasza:
Ebben az országban nem ismerik az iróniát, befásultak az emberek.
2017. nov. 1. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!