Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, a randizás során milyen jelekből lehet arra következtetni, hogy már nyitottak lennétek az első szexre?
Én csak kapcsolatban fekszem le valakivel. 1-2 randi után biztosan nem.
25N
Második válaszoló:
Igen, idáig én és sokan mások is eljutottunk már, azonban az ördög a részletekben rejlik, a kérdés pedig erre vonatkozik.
Úgy 1 hónapot szoktam várni. Viszont ez függ a találkozások minőségéből is. Ha oda-vissza működik a kémia, akkor szerintem lehet érezni, hogy a másik mikor akarja.
Nekem eddig az összes első együttlétem sima beszélgetős randi esténél történt.
Azt úgy látod ha egymásra néztek, vagy a csók olyankor egy kicsit más: vadabb, szenvedélyesebb, érzékibb.
Ha például megcsókolod, majd elkezded csókolgatni a nyakát, a fülcimpáját stb. és nem fog megálljt parancsolni, akkor lehet.
De ha ennyire akarod, hívd fel hozzád vacsizni, borozgatni, filmet nézni, az alkalom úgy is adja magát.
A csajok ilyen helyzetben ha nem állnak készen kerülik a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!