Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok a véleményekre, ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba?
A lényeg az, hogy nagyon megtetszett egy srác, akivel az interneten ismerkedtünk meg (ő 24 éves én 23 éves vagyok).
Most kezdi el álmai megvalósítását és ehhez az kell, hogy 5-6 hónapra külföldre menjen..
Mikor elkezdtünk beszélgetni és mondta mi a terve még nem gondoltam azt, hogy ez bármit is befolyásol majd, most viszont, hogy elkezdtünk nagyon megkedvelni egymást félek, hogy nem tudnám a hiányát elfogadni majd, ha párkapcsolat lesz a dologból.
Annak nagyon örülök, hogy sikerül elindulni neki ezen az úton, csak félek, hogy nem tesz majd jót egy esetleges kapcsolatnak ez..
Viszont valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag ennek ellenére nagyon nehezen tudnám elengedni ezt, ugyanis még sosem ismertem hozzá hasonló férfit, mindig így képzeltem el a “nagy Ő”-t..
Egy másik problémám pedig az, hogy elég gazdag családból származik,nálunk pedig a helyzet az, hogy édesapám egyedül nevelt fel engem és a nővéremet, édesanyám 4 éves koromban elhunyt..
Ő ezt mind tudja és nagyon felnéz ránk emiatt, de azért az anyagi hátterünk különböző..
Nincs 5-6 ingatlanunk az országban, vagy 4 db 10-15 milliós autónk..
Nem mondom, hogy nagyon szegények vagyunk, de szerényebb körülmények között élünk.
Vele kapcsolatban azt érzem, hogy nagyon ragaszkodik hozzám, mert a pénz ellenére borzalmas kapcsolatban van a szüleivel és nem igazán tud beilleszkedni egy társaságba sem, kicsit mindig más volt mint a többiek..
az eddigiek alapján azt gondolom, hogy nagyon hiányzik az életéből egy biztos pont, egy szerelem, egy társ...
Szerintetek van értelme belekezdenem egy ilyen párkapcsolatba, vagy inkább még most próbáljam elengedni Őt?
Bakker, kezdj bele!
Ne légy már hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!