Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 év feletti elvált vagy megromlott házasságban élő nők véleményére vagyok kíváncsi. Belemennél-e alkalmi kapcsolatba egy 5-8 évvel fiatalabb vonzó férfivel? Elveted, hogy szimplán alkalmi kapcsolatot ápolj, vagy nem? És miért?
Személyiségfüggő.-De én határozottan nem így vagyok összerakva'....
Nem tudnék érzelmek nélkül,alkalmanként "szimplán"csak úgy ellenni valakivel.Számomra fontos,hogy több legyek az illetőnek mint egy leemelt árucikk a polcról-éppen akciósan'vagy bónuszként....
Szóval ha beszippantom valaki illatát és hozzásimulok azt első körben lelki-érzelmi indíttatásból "teszem" és annak viszont úgy van értelme ha a másik fél isnyitott
×2-3-Jó amit írsz,-de így sokáig magányos leszel.Az ilyen (és a legtöbb)pasi szexet akar-meg is kapják hisz azért hajtanak.
Alkalmi kapcsolatban vagyok jelenleg,tart amíg tart.
Tehát a kérdező egy 35 feletti, elhanyagolt nő?
Ha belemegy az alkalmiba elöszőr majd tetszik neki aztán egyre rosszabb lesz hogy csak "arra" kell...
Sosem voltam nyitott ilyen jellegű kapcsolatra, ezen se a válás, se a korom nem változtatott.
Biztos van olyan, akit ez érdekel, de ő eleve ilyen típusú.
El kell döntened,hogy mit akarsz. Ha valóban csak alkalmi kapcsolatot, akkor menj bele, nincs ezzel semmi baj. Viszont az nem biztos,hogy amennyiben hosszabb távon működik ezen a dolog nem fogsz Hozzá kötődni érzelmileg is. Vagy éppen Ő Hozzád.
Az a fontos,hogy azonos szinten tudjátok kezelni a kapcsolatot mindketten. Ha esetleg érzelmek alakulnak ki mindkettőtök részéről, akkor lesz egy szuper pasis kapcsolatod, de ha ez csak egyikőtök részéről működik, a másik fél pedig marad az alkalmi (szex) kapcsolat jellegnél...azt már nehéz lesz kezelni.35 év felett már nehéz érzelemmentesen, kizárólag szex céljára kapcsolatot fenntartani. Pont a korábbi csalódások miatt inkább a stabilitásra, a kötődésre törekszenek.
Az alkalmi kapcsolatot elvetném, érzelnek nélkül nem tudok szexelni. Tartós ellen nem lenne kifogásom
🤔😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!