Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Több vasat tartani a tűzben....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több vasat tartani a tűzben. De meddig?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nem rég randiztam. Jól sikerült a randi, úgy tűnt ő is élvezte és mondta is, hogy szívesen folytatná is ezt a dolgot. Beszéltünk az őszinteségről stb ismerkedésnél, én mondtam, hogy ezt a párhuzalos ismerkedést én nem annyira szeretem, szerintem nem is túl etikus, de persze velem is megesett már. Ő azt mondta szerinte is fontos az őszinteség és ő pl most egy másik sráccal is beszélget. Azt ugyan nem tudom vele mióta beszélget, taliztak e már stb, de elsősorban lányok véleménye, tapasztalata érdekelne, hogy meddig szoktatok több vasat tartani a tűzben? Úgy értem, hogy pl második randira már csak úgy mentek el, hogy ott már azért mással nem taliztok vagy az még egyáltalán nem mérvadó?

#ismerkedés #randizás #kapcsolat #Több vasat tartani
2020. máj. 31. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira tetszik és szimpatikus az illető, akkor leépítem az összeset!
2020. máj. 31. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha az egyikkel már eljutok a talalkozoig, akkor csak ra koncentralok mar.
2020. máj. 31. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Én akkor sem tartok több tüzet, ha már 1-2hete chatelek valakivel, nemhogy tali után. Szóval ez számomra nem valami bíztató.
2020. máj. 31. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Mindig lesz másik... csak nem fogják bevallani. kolléganőmnél 3 pasi is próbálkozik, durván flörtölnek vele, nyomatják neki a szexuális utalások..pedig a csaj 8 éve kapcsolatban van. Szerinted a párja tud ezekről? hmm.. kétlem.
2020. máj. 31. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már megvolt a találkozás, és megvan a kölcsönös érdeklődés, olyankor már csak rá koncentrálok és más nem érdekel
2020. jún. 1. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!