Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan emberről, akinek 32 évesen nem volt még semmilyen kapcsolata?

Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 15:43
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Szociális fobiám van, meg szótlan, önbizalomhiányos vagyok, úgy érzem nem vagyok alkalmas egy párkapcsolatra, azt nem is probálkozok.

Szóval van baj a fejemben sajnos.

2020. jún. 24. 15:04
 22/34 anonim válasza:

Elég egyértelmű, hogy a kérdező nem pap, nem vallásos, nem aszexuális, hanem más okból tette fel a kérdést, és az is erősen sejthető volt, hogy szociális fóbiás, önbizalomhiányos emberről van szó. Az ilyen kérdéseket feltevők 90+%-nak pont ugyanez a problémája, mint ahogy a valóságban is az ilyenkorú, kapcsolatképtelen férfiak 99%-ban ugyanezek okok miatt nőtlenek.

Magyarán, ha megtudod valakiről, hogy 32 évesen még nem volt kapcsolata, és te arra gondolsz, hogy ennek baj van a fejében, akkor 90%-ban biztos lehetsz benne, hogy igazad van. Ez nem előítélet, hanem tapasztalat.

2020. jún. 24. 15:51
 23/34 anonim válasza:

"Kevered a fogalmakat. Az aszexualitás egy szexuális irányultság."

Igen, hivatalosan a szexuális irányultságok körébe tartozik.

"Aszexuálisok azok, akik nem éreznek semmilyen nemű ember iránt szexuális vonzalmat."

Ez nem 100%-ban igaz, mert az aszexuálisok közé tartoznak a demiszexuálisok és szürke aszexuálisok, akiknek bizonyos esetekben vannak szexuális vágyaik.

"A szexualitásra való igény mértéke független attól, hogy milyen nemű emberek iránt érzünk vagy nem érzünk szexuális vonzalmat."

Ennek ellenkezőjét én sem állítottam.

2020. jún. 24. 15:57
 24/34 anonim válasza:

"Ennek ellenkezőjét én sem állítottam."

De igen, idézem:

"Dehogynem az, olyannyira az, hogy akinél nem alapvető igény, azok külön kategóriát is kaptak, úgy hívják őket hogy aszexuálisok."

2020. jún. 24. 16:16
 25/34 anonim válasza:
Azt írtam, hogy akiknél nem igény a szexualitás, azok külön kategóriát is kaptak, úgy hívják őket hogy aszexuálisok. Ebben semmi szó nincs a nemi irányultságról. Teljese mindegy a nemi irányultság.
2020. jún. 24. 16:24
 26/34 anonim válasza:

Kedves Toba!

Nem reagálok mindenre, mert részben válaszoltak:

"Az olyan esetektől eltekintve, mint a súlyos értelmi fogyatékosság, a papi cölibátus, stb.,"

Te ezt írtad, a vallásosságot nem írtad bele. Vallásosság és cölibátus két külön dolog.

" az is erősen sejthető volt, hogy szociális fóbiás, önbizalomhiányos emberről van szó."

Kicsit szállj már le a magas lóról, és ne mentegesd magad. Te elítélő és elég undorító módon azt írtad, idézem "defektes". Sok ember él szociális fóbiákkal, testi- és egyéb fogyatékosságokkal, némelyik kezelhető, némelyik kevésbé, de emiatt bárki felett pálcát törni? Veled is így legyenek megértőek az emberek, mást nem kívánhatok neked. (Ahelyett hogy motiválnád b.szdmeg a kérdezőt...Minden energiádat abba fekteted, hogy bebizonyítsd, hogy márpedig ő defektes. Jó szándék a köbön).

2020. jún. 24. 19:18
 27/34 anonim válasza:

"Magyarán, ha megtudod valakiről, hogy 32 évesen még nem volt kapcsolata, és te arra gondolsz, hogy ennek baj van a fejében, akkor 90%-ban biztos lehetsz benne, hogy igazad van. Ez nem előítélet, hanem tapasztalat."

Nem, ez pontosan előítélet, amit itt leírtál.

2020. jún. 24. 19:20
 28/34 anonim válasza:
Kérdező! Volt rossz tapasztalatod fiatal srác korodban? Vagy soha nem is próbálkoztál, mert úgy gondoltad, hogy úgysem kellenél az adott lánynak?
2020. jún. 24. 21:54
 29/34 anonim válasza:

"Te ezt írtad, a vallásosságot nem írtad bele. Vallásosság és cölibátus két külön dolog."

Rajtad kívül kb. mindenkinek nyilvánvaló volt, hogy az "stb"-be beleértendő a vallásosság is.

"Kicsit szállj már le a magas lóról, és ne mentegesd magad."

Nem ülök magas lovon és nem mentegem magam. Az ideíró fiúk közül, amelyik ennyi idősen szűz, annak 99%-ban ugyanez a problémája, mint a kérdezőnek. Ez nem előítélet részemről, hanem egyszerű tapasztalat.

"Sok ember él szociális fóbiákkal, testi- és egyéb fogyatékosságokkal, némelyik kezelhető, némelyik kevésbé, de emiatt bárki felett pálcát törni?"

Leírtam, hogy defektes. Miért, nem az? De igen, az. Akkor meg mi a baj?

Vagy szerinted tagadjuk le a problémát és simizzük meg a kérdező buksiját, jól van Dezsőke, nincs veled semmi baj, nem vagy defektes, majd egy szép napon jön egy csodálatos nő akinek pont te kellesz...?

Ez egy ordas nagy hazugság. Ha valakinek ennyi idősen sem volt nője, ott valami nagyon nagy isteni szerencsének kell lennie, hogy valaha is legyen. Pláne, hogy ne valami leharcolt nőszemély legyen az.

2020. jún. 25. 15:16
 30/34 A kérdező kommentje:
28. Nem próbálkoztam
2020. jún. 25. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!