Ha semmilyen emberi kapcsolatom nincsen, a nők ignorálnak, szegény vagyok, utálok élni, akkor erre korrekt válasz az alkoholizmus?
miért ne igyak amikor csak részegen érzem picit jól magam?
f/29
1. Ha italra van penzed akkor nem vagy szegeny . Szegeny az akinek nincs mit enni .
2. Nem minden no egyforma , meg nem talaltad meg az igazit
Nem korrekt.
Két főbb boldogság gormon van.
A rövidtávú, és a hosszútávú.
Az alkohol, drogok stb, a rövid távúra hatnak, aminek stimulálására mindig emelni kell az adagot, és az átlagos közérzetet ennek a túlzott stimulálása rontja....
Tehát ez olyan, mindtha rövid távom meg lessz a jutalomfalat, a jutalmazó rendszeben a pozitív visszacsatolás, de ebédet már nem kapnál...
Azaz igazából vesztettél.
A hosszútávú boldogszághormonhoz, az életviteleden érdemes javítani, a sport segít rajta, megoldható kihívások elé érdemes magad állítani, és a társasági élet is emelné, amitől az alkoholizmussal, teljesen megfosztod magad.
Nem vagy értéktelen, csak egy szerencsétlen balek, akinek rossz lapokat osztott az élet, de ezen változtathatsz.
Nem korrekt.
Egyrészt ha minden nap tudsz inni, akkor mégiscsak van pénzed.
Másrészt alkoholistaként még kevesebb esélyed lesz mindenre.
Nőkhöz meg nem pénz kell. Mármint a hétköznapi életben, tehát nem ilyen Bódy Szilvi és hasonló "modellek" esetében :D
Egy csomó átlagos, nem helyes, szegény pasinak is van barátnője.
Mondjuk nekik biztosan normális a személyiségük :) Vagy nem a milliomos "bombanőket" célozzák meg, hanem a hozzájuk illőt.
15 éves koromtól 25 éves koromig folyamatosan udvaroltam a nőknek, 10 éven át megaláztak, kiröhögtek, gúnyoltak. Elég volt.
Semmi örömöm ebben az életben, Így iszok.
Megváltás lenne meghalni, de ahhoz is gyáva vagyok hogy megtegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!