Hogyan lehet abbahagyni az alkoholizmus?
Figyelt kérdés
Ketten vagyok a fiveremmel. Nehéz halállal a nagymamank meghalt a gondozásunk alatt. Ejszakãkat nem aludtunk. Éjszaka beszélt ës nemhagyott aludni. Gondozásunk orvos felügyelte habár én magam fél orvos vagyok. Lehet van megoldás nem orvosi segítséggel abbahagyni az ívást? Lehet valaki tud segíteni tanácsokkal2020. febr. 12. 14:00
2/14 anonim válasza:
Korrekt, becsülettel kitartó elhatározással.
3/14 anonim válasza:
csak ha ő maga is akarja. Én a predeliriumból jöttem vissza egyedül, orvosi segitség nélkül
4/14 anonim válasza:
Keress a közeledben anoním alkoholisták klubját, vagy hasonló önsegélyező csoportot. De talán a neten is vannak ilyenek!
5/14 anonim válasza:
6/14 anonim válasza:
Amúgy csak én nem értem, hogy a halott mama hogy kerül a képbe? Meg most ki az alkoholista? Te, a testvéred, vagy a nagymuter?
7/14 anonim válasza:
Te iszol, vagy a tesód? A nagymama miatt vált az a valaki alkoholistává?
8/14 A kérdező kommentje:
Èn is meg ő is
2020. febr. 12. 14:38
9/14 A kérdező kommentje:
Csak az a probléma hogy cirozis màr 2 ève kezdeti stádiumban nekem.
2020. febr. 12. 14:40
10/14 anonim válasza:
Májcirrózis? Meg akarsz halni? És még ez sem elég, hogy leszokj??? Kérj segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!