Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Szerintem nem tudod.
Újonc
Én Nemtud-on voltam. Nagyon szép hely a Kis-Küküllő és a Nagy-Göncöl között. Megboldogult Georg néném is- a Jóisten áldja meg remek asszony volt - tatai ágon onnan származott, Meg Tatáról, de az nem tartozik most ide. - Megboldogult Georg néném váltig ákllította, hogy mikor Tata Tatán szolgált ő látott egy űrlényt. De nem foglalkozott vele, mert járt a bantukhoz Ceylonra és ott is elég sok érdekességet látott, nemhiába lett színes a kis Ubulewehwtrerk, aki egyébként tisztességes svájci állampolgár. - Elég az hozzá, hogy egyszer beröffentettem a Ladát, de véletlenül Kerozint nyomtam bele 95-ös helyett, mert az volt olcsóbb az Agipnál és nelifutásból olyan magasra szálltam ,hogy 3 szputnyikot előztem meg. - Megboldogult Georg néném mindig mondta, jaj fiam, csak arra vigyázz, hogy ha szputnyikot látsz, balszerencse következik. Mondjuk volt rá oka, Szputnyikok bomlaszották szét a házát. Meg Tatát is. Na nem Tatán. Üzbegisztánban.
- 634-es ügynök
Nadehogy normálisan is válaszoljak, szerintem voltak a Holdon, igen.
- 634-es ügynök
Isten nyugosztalja Georg nénit! Bölcs hölgyúr volt,legyen néki könnyű a föld.Szerintem minden mit Georg nénit átélt szent és igaz. Amen!
1394-es, Már hogyne hazudnának az emberek..mondjuk erről túl sok információ és kép van,hogy hamis legyen,de a média varázslatos világában mocskosul sok hazugság van.
~Boszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!