Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Kizárólag a lelked egy darabját fogadom el, de csak ha előttem vágod ki a nekem tetszőt.
- 634-es ügynök
Egyébként Boszi, nyilván minden igaz Georg nénémről - pihenjen a lelke. Mindig mondta az a jó lélek, hogy bármi amit rólam hallasz, az igaz drága fiam. És milyen igaza volt, akkor is a nénémnek, mint mindenben.
- 634-es ügynök
Tényleg ügynök, a te korod se tudjuk még. Na mesélj. :D
~Boszi
Már egyszer leírtam. A 24 és a 40 között valahol. Valaki belőtt 34F-nek. Ki tudja. Néha magam sem. Ha mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát, itt a nyugdíj.
- Ügynök
Ugyaaan,ugyan. Mi már egy család vagyunk. Itt az idő,hogy megtudjuk,hogy 40 éves alkoholista,vagy 24 éves szájharcos vagy. 😌
~Boszi
ki beszélt itt alkoholról? Egy kortyot sem iszok mióta kijöttem a börtönből. Amúgy hivatásos laikus vagyok és örökös pályakezdő.
- 634-es ügynök
Kedvesem,te írtad. 1305. Figyelek én a családra.
~Boszi
És a kéééérdezőőőőőőőőőőőőő újra a fedélzeten!
Szabad kérdezni mégis hol a rimóci rongybatekert mamutzsírral kikent csokis shake-kel leöntött behabart kirántott szabadságharcos szablyával lefejezett elefántgyomrai között megbúvó túrós pék buktájában volt?
Boszinak azért vág az esze, mert 20 éves, férfi és pénzügyet tanul.
- Ügynök
Boszinak meg csak annyit, hogy lehet az 1305-öt tényleg én írtam, de 1305 és 1410 között bizony sok víz lefolyik a Nagymaroson.
- Ügynök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!