Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Újonc hölgyuram,tessék lenyugodni. Minden a legnagyobb rendben,csak ma van valami a levegőben,így mindenki egy kicsit megzakkant.
~Boszi
Jaj, Boszi. Te tartod még itt a frontot, és még nem vesztetted el a józan veszed. Tiszteletre méltó😊
Kérdező is itt hagyott minket,pedig, ha egy kicsit kitartóbb lenne, talán még a vitáját is megkaphatná.
Újonc
Én egész éjjel vezettem egy laza 400at majdnem, aztán 4 órát aludtam, épp mostig. Most megyek futózni, meg ilyen kerti dolgokat csinálni. Ilyen ez a vidéki lét.
Ki mit csinál?
Művész írja a verseket,
Szegény anonímusz beteg.
Boszit untatja a rím,
Ez szerintem agyrém.
Újonc eltűnt, de visszajött
Sokkot kapott, mind az öt
Érzéke, az egész világ egy téveszme
Krumplistészta
-~_tanáldki húájem
Na Kanalazzátok tovább a vizeket :)
-A Kanál
Még ha végig se olvasom ezt a borzalmat,már az aláírásból lehet tudni hogy ki vagy,mert csak egy ember nem találja a normális jelet hozzá.
Menj aludni,korán van még ehhez.
~Boszi
Miért, mi a normális jel? Zsarnok. Égjen, égjen, égjen!
》634-es ügynök
Nem magával a különböző jelekkel van bajom. De mindenki maradjon egy mellett. Szóval te most már emellett a nyíl mellett kell hogy maradj. Szívesen,hogy segítettem megtalálni!
~Boszi
Kezd elhagyottá válni a kérdés.
Próbálok kommentelőket szerezni.
Visszaterek holnaptól.
Csak nafyon sok minden volt.
Sok melo mellett nem volt erőm.
-Házmester.
Ki vagy 1378-as? Először is az eddigieket kellene visszaszerezni. Pl.megkérdezhetem, hol a Kérdező?
Újonc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!