Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Csóri. Nincs identitásod? Szerezzek neked? Vagy csak elfelejtetted ki vagy?
~Boszi
Hú,micsoda vad életet élsz,te kis identitás lopó. Na de minimum elvárom,hogy az oktatásomért fizess. És már a kamatot is felszámítottam.
~Boszi
Mindig csak az elvárások. Tipikus. Inkább neked kellene fizetned, hogy tanulhatsz tőlem.
ˇPmesterˇ
Mit szólnál ha egymásnak fizetnénk? A te mocskos pénzed az enyémért. Ha szerencsénk van még valami halálos vírust is átadunk egymásnak, azt győzzön az erősebb boszi.
~Boszi
Ne haragudj, de én nem élek ilyenekkel. Sportolok, vegán vagyok és a célom, hogy olimpikon legyek.
Lehet, hogy a te kis közhelyes életedben szerepet kaphat egy vírus, de én ezt egészen egyszerűen nem engedhetem meg magamnak.
- Anonímusz.
a hekker
Én még mindig annak a híve vagyok,hogy egy jó kis pacal pörkölt utáni mosdóba sprintelés NEM számít sportolásnak,de ha te ezzel kalóriát tudsz égetni,akkor ajánlom,hogy folytasd. De szívesen cserélek veled vegán sajttal töltött tofu receptet.
~Boszi
Mint írtam, nem élek ilyenekkel. Pacal. Boeee. Bűnös leány. Vagy fiú.
Kizárólag füvet eszek. És napfényt. Amúgy kondikat takarítok Zuglóban amíg készülök az olimpiára.
Te mivel foglalkozol te elveszejtett lélek?
- Anonímusz
De érdekees,én is edzőtermeket takarítok. De másodállásban bébiszitterkedek,mert imádom a gyerekeket. Lefogadom,hogy te is nagyon szereted őket. :D (Találd már meg azt a hullámos jelet..)
~Boszi
Én utálom a gyerekeket. Idegesítőek, mégis mindig megtalálnak. Lehet egyszer nekem is lesz, de nem szerepel a terveim között egyelőre, hogy legyen.
_Anonímusz néni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!