Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt olyanok fiúk akik...

Vannak itt olyanok fiúk akik szeretnének lányok lenni?

Figyelt kérdés

Egy Budapesti 19 éves vagyok. Fiúnak születtem de szeretnék lány lenni. Viszont eléggé egyedül érzem magam.

Ha esetleg valaki szeretne beszélgetni akkor szívesen fogadom privát üzenetben. Kérlek ha nem tudsz hasznos dolgot írni akkor görgess tovább!

tegnap 21:11
 1/8 anonim válasza:
Én igen, de nem a szexuális része miatt, csak sok esetben irigylésre méltónak találom a nők helyzetét, sokkal kevesebb elvárás van feléjük támasztva és sokkal kevesebb bántást kapnak mint a férfiak.
tegnap 21:23
 2/8 anonim válasza:
Csakis olyanok vannak "itt". A nemváltás képessége az egyik legnagyszerűbb emberi tulajdonság.
tegnap 21:24
 3/8 anonim válasza:

Ez a baj a te generációddal...

Egy jó nagy maflás kellene neked, hogy helyre rázódj... Éld az életed, fiatal...

tegnap 21:26
 4/8 anonim válasza:
Nem véletlenül született a gyermekvédelmi törvény. Igaz te már nem vagy az, de ez biztos nem újkeletű gondolat.
tegnap 21:56
 5/8 anonim válasza:
Lépj be a Genderfészek Facebook csoportba és ott találsz társakat.
tegnap 22:08
 6/8 anonim válasza:

Én például kíváncsi vagyok, hogy milyen lenne lánynak lenni. Nem transz, hanem cisz lánynak!

Ha lehetnék, akkor szívesen lennék is.

Őszintén, a személyiségem is már eleve inkább lányos, mintsem fiús.

21/F

tegnap 22:25
 7/8 anonim válasza:
Szeretnél? de mire fel? ha a végig söprő gnder őrület végett akkor inkább ne. A többi a te dolgod, nekem csak azzal van bajom hogy vonaglanak a prájdon, mikor sok megnyilvánulásuk inkább a 4 fal közt kellene hogy maradjon, arról nem beszélve hogy 18 alattiak is vannak. Én nem vagyok ellene, meg van a módja hogy kell ezt intézni, megértem az ilyen embereket, de szóval na... "cisz" az meg mi a szösz?
ma 08:21
 8/8 anonim válasza:

Hat tuti könnyebb dolgom lenne a partalalas teren mint ferfikent...

Pedig a vicc hogy mindenki azt mondta eddig, hogy tökjol nezek ki.

A kerdesre valaszolva, alapbol nem szeretnek lany lenni, de ha egy fiuval kiprobalnek dolgokat inkabb a lany szerepbe lennek.

ma 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!