Vannak itt olyanok ,akiknek nincs sok barátja és van nekik Skizofréniával való kapcsolatos betegségük és esetleg ismeretséget szeretnének keresni?
Én azt értem de nekem az a bajom ,hogy emiatt lenéznek és nem határolnak a norma közé. 1x
2x semmi értelme az egésznek ,mert fiatalkoromba anyám megkattant és lefizette az orvosokat ,hogy nekem iktassák be a Skizo miaz f50 tünetet és ezért az lettem ?! Ez mekkora ki***ás már? Rámnézve!
Meg különben is azóta voltam én is zárton 600x de ,hogy ott ki és mért hogyan? állapítja meg azt ,hogy mi skizok vagyunk ?
Ez mekkora baromság ...hetente egyszer jön a főorvos vizitelni..és ő Spanyolvissza megmondja ,hogy az vagy ?
Semmit nem csinál az emberzárton csak szenved..nem beszélsz magadba eszel iszol,azt jólvan..akkor az az orvos mit kacsintja rám azt ,hogy én skizo vagyok ? Egyhelybe fekszem és gyötrődök ,meg zabálok...Aki meg megvan kattanva üvöltözik bolond azt meg 4 nap után kiengedik zártról..ez a Déltepsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!