Skizofréniával kűzdök és szeretném ha lennének barátaim vagy egy jó közösség , de nem látok benne érvet ,hogy tegyek érte hosszútávon. Leírom mit érzek hátha megértik az emberek jobban a skizofréniát. Alapvetően nehéz kitűznöm , hogy mit is érzek?:)
Azt érzem , hogy én inkább kibírom a dolgokat mint megkűzdenék értük elég sok bántalmazás ért engem fiatal koromban talán köze van ennek ahhoz , hogy skizofrén lettem , tudom a genetika hajlamot ad , de azt mondják ez olyan mint egy lufi ér a nyomás tágul tágul a lufi majd ott szakad el ahol a leggyengébb a lufi nálam a pszichózisnál.
Szóval azt érzem hogy legszívesebben aludnék aludnék és feküdnk pedig nem vagyok álmos csak mindig a legkisebb ellenállás felé haladok.
Mit csináljak?
Hát ez depressziós tünet, szóval lehet az is van.
Én önjutalmazást ajánlom.
Vegyél valami rohadtfinom bonbont, csokit és csak akkor adj magadnak ha valami olyat teszel amivel előrehaladsz.
Akár a legapróbb lépés is számít.
A másik amit ajánlok az anaplóvezetés.
Köszi szépen ez érdekes , mert azt mondják a skizofrénia a dopaminnal van összefüggésben talán illetve avval is ami a jutalomérzet.
A naplóban azt írod , hogy milyen napod volt vagy , hogy mit kell elérni?
Nem vagy skizofrén.A tüneteket ismerem.
Jógát ajánlom kezdésnek.
A naplóba a napodat írod, de ha gondolod terveket is írhatsz bele.
#5 jézusom nem a tüneteit írta le, szóval ne diagnosztizálj már teljesen vakon...
Bár a testmozgás segít, de a jógának nincs kiemelkedően jóbb hatása a többi sportnál, cserébe sérülésveszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!