Csak a magyar nép ilyen kirekesztő, intoleráns és csak ez a nép röhög az elesetteken?
Egy időben nem vettem komolyan a skizofréniát. Depreszival kezdődött, gondolom ez látszódott rajtam, de gimiben senki nem volt aki megkérdezte mi a baj. Az osztálytársak csak tetézték a bajt szemétkedtek velem, mert megtehették! Tanárok is leszrtak mindent. Nem volt közösség. Olyan lelki sebeket szereztem ami késöbb a skizofréniám fundamentumai lettek.
A lányok nem hogy nem álltak szóba velem, ők is aláztak, direkt rám hajtottak aztán jól kibeszéltek röhögve. Fiatalon nappalis okj se volt jobb. A skizofrénia lassan kúszott be az életembe, aztán jó nagyot csattant. Az a kevés ember is elment mellőlem aki velem volt. Mintha a a magyar emberek félnének hogy elkapják a skizofréniát, a magyar ember ösztönösen utálja a gyengébbet sőt még bele is rúg az elesettekbe. Ez a magyar társadalom, roncs és holdkoros emberek. Egyszerűen nem értem...
Más van ilyen elkeserítő helyzetben?
Nem hinném, hogy ez mindig így lesz veled!
Munkahelyi sikereket elérhetsz úgy is, hogy NEM KELL tudnia arról senkinek, hogy ezzel a betegséggel küzdesz.
Elég, ha a főnökeid tudják. A munkatársaknak ehhez semmi közük!
Hány éves vagy egyébként? Családoddal mi a helyzet?
Egyik ismerősömet a munkahelyén csesztették, öngyilkos lett.
Előtte láttam néha, egyedül jött városi rendezvényekre, lehetett már baj nála is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!