Csak a magyar nép ilyen kirekesztő, intoleráns és csak ez a nép röhög az elesetteken?
Egy időben nem vettem komolyan a skizofréniát. Depreszival kezdődött, gondolom ez látszódott rajtam, de gimiben senki nem volt aki megkérdezte mi a baj. Az osztálytársak csak tetézték a bajt szemétkedtek velem, mert megtehették! Tanárok is leszrtak mindent. Nem volt közösség. Olyan lelki sebeket szereztem ami késöbb a skizofréniám fundamentumai lettek.
A lányok nem hogy nem álltak szóba velem, ők is aláztak, direkt rám hajtottak aztán jól kibeszéltek röhögve. Fiatalon nappalis okj se volt jobb. A skizofrénia lassan kúszott be az életembe, aztán jó nagyot csattant. Az a kevés ember is elment mellőlem aki velem volt. Mintha a a magyar emberek félnének hogy elkapják a skizofréniát, a magyar ember ösztönösen utálja a gyengébbet sőt még bele is rúg az elesettekbe. Ez a magyar társadalom, roncs és holdkoros emberek. Egyszerűen nem értem...
Más van ilyen elkeserítő helyzetben?
Én nem tudom, hogy Te milyen eü intézményben jártál, DE még egy pszichiátrián, sem rehabon nem láttam, hogy valaki pont a skizokat spécizte volna ki, hogy megalázza... Olyan volt/van és lesz is, hogy valaki nem odaillő, előírt viselkedést tanusít, de a szakdolgozók is emberekből vannak... Ismerettségi körömben az egyik haveromnak is a gyerekkori barátja skizo, és senki sem bántotta. Nekem 4 skizo ismerősöm van mêg pszichiátriáról, és mindegyikük szerető családban él, és a kezelésük során se ártottak nekik. Sőt, dolgozó emberek. Sajnos egy fiatal srác lett öngyilkos, de Neki is volt bnője meg támogató barátai, tehát nem azért nem szeret vki, mert beteg vagy, hanem mert a jellemed olyan amilyen vagy túlságosan kihasználod a beteg-szerepet.
Az, hogy suliban bántalmaztak, az meg egy általános dolog. Komolyan, kit nem? Örülj, hogy nem Londonban laksz, ahol az exem legjobb barátját szimplán agyonlőtték mert nem találták szimpatikusnak az osztálytársai. 18 éves volt és nem volt mentális beteg. Tehát ha annyira szharok a magyar emberek, akkor lehet kimenni külföldre.
Na, menj és vedd be a gyógyszereidet, nem játék ha kihagysz egy-kettőt, főképp az antipszichotikumoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!