Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni? (16/L)

Figyelt kérdés

Barátkozás, nem itt keresek kapcsolatot, szeretnék a beszélgetéssel egyenlőre gyakorin belül maradni, illetve légyszíves kb az én korosztályomból írjatok.

Nem ígérem hogy a legérdekesebb társaság leszek.

Néha furcsa vagyok.

Néha idegesítő.

Ez csak egy kis figyelmeztetés.

De ha kell valaki aki meghallgat vagy akivel elütheted az időt, írj rám, akár angolul is szívesen beszélgetek, bár nem vagyok egy nyelvzseni arra készülj fel..

tegnap 00:48
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim válasza:
Te aztán , már sokat tudhatsz az Életről.
tegnap 14:31
 42/51 anonim válasza:

37 szivem joga csöndbe maradni igen, de nem fogok, miert is tennem, igen szurja a szemem, mert amit leirtal, vagy amit akarsz az igen is tömören es röviden megfogalmazva UNALOMÜZES.

Sokunk nem ezert van itt, meg hogy az idejet vesztegesse egy olyan emberre, aki csak rabolja azt, hanem hogy ertelmes emberi kapcsolatokat alakitson ki, es igen, ha mashol nincs lehetöseg, akkor itt online. Persze ettöl neked szived joga unalmat üzni,

Csak tudod az a gond, hogy ezzel a szöveggel, hogy te nem mennel at sehova kesöbb, hogy meg ha normalis ember rad is akarna irni, akkor se fog, mert el veszed a kedvet az egesztöl.

tegnap 14:50
 43/51 anonim válasza:
Azzal viszont egyet ertek igen, hogy mas az ertekrendje a kerdezönek es ez egy felesleges vita.
tegnap 14:52
 44/51 A kérdező kommentje:

42

Magadra gondolsz a normális ember alatt?:DD XDDD

Mert nos, eddig írt rám pár ember, és mind normális, már már meglepően, szóval az elméleted nem jött be.

És látom te is jól űzöd az unalmad, sokkal értelmesebb módon mint én, így aztán biztos sok kapcsolatot fogsz kialakítani innen:DD

tegnap 14:52
 45/51 anonim válasza:

36 igen mondom ezt en, aki normalis emberi kapcsolatok kialakitasara probalja hasznalni ezt az oldalt.

Sajnos a fenti kerdezö szinvonalas "ismerkedös" kerdese miatt is, kevesebb sikerrel.

tegnap 14:55
 46/51 A kérdező kommentje:
45 Nem értem pontosan mit ártott neked ez a kérdés az "ismerkedésedben" de egészségedre:DD
tegnap 14:58
 47/51 anonim válasza:

44 ertelmezni tudni kene a valaszaimat, nem azt mondtam, hogy en normalis ember vagyok, azt mondtam hogy törekszem normalis emberi kapcsolatok kialakitasara.

Lehet hogy irt rad par ember, mert oda irtad, hogy 16L es mar minden kanos fszinak all a farka töled, de hiddel amint megunnak, vagy megerzik hogy nem lehet több ebböl, pusztan idöpazarlas a veled valo beszelgetes, tovabb fognak allni es emkekezni se fognak rad.

Lehet hogy a lanyok egy resze szeret igy unalmat üzni, a ferfiak max kiverik rad azt csumi.

tegnap 15:01
 48/51 anonim válasza:
Nekem semmit nem artott, engedd meg nekem is hogy "unalmat üzzek" kicsit.
tegnap 15:03
 49/51 anonim válasza:
40 a nagy elet tapasztalat mi...
tegnap 15:07
 50/51 anonim válasza:
Sok az idős férfi, akik fiatalokra "vadásznak" mindenféle púder szöveggel, szóval vigyázz kérdező. Sokan nem értik, mit jelent az, hogy a korosztályoddal barátkozni.
tegnap 16:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!