Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni? (16/L)

Figyelt kérdés

Barátkozás, nem itt keresek kapcsolatot, szeretnék a beszélgetéssel egyenlőre gyakorin belül maradni, illetve légyszíves kb az én korosztályomból írjatok.

Nem ígérem hogy a legérdekesebb társaság leszek.

Néha furcsa vagyok.

Néha idegesítő.

Ez csak egy kis figyelmeztetés.

De ha kell valaki aki meghallgat vagy akivel elütheted az időt, írj rám, akár angolul is szívesen beszélgetek, bár nem vagyok egy nyelvzseni arra készülj fel..

dec. 24. 00:48
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim válasza:

Szerintem full normális dolgot kiírtál kérdésnek, semmi fura dolgot. Az igaz, hogy itt a csajok többsége olyanok mint az incelek, de te neked semmi abszurd elvárásaid nincsenek, nem is lehetett ennyiből leszűrni belőled dolgokat.

Más lányok olyanokat írnak ki, ami tényleg egyértelműen arra megy hogy szórakoztatva legyen az unalmas életük.

A válaszaid meg értelmesek és jók voltak a többiekre.

dec. 24. 13:51
 32/56 anonim válasza:

nekem írhatsz

f/31

dec. 24. 13:52
 33/56 anonim válasza:
Nem
dec. 24. 13:54
 34/56 anonim válasza:

Nekem nem az egyelöre szoval van a bajom hanem azzal hogy unalomüzesre hasznalnad az embereket.

Semmi fajta ertelmes emberi kapcsolatot nem akarsz kiepiteni csak itt bohockodni.

Persze szived joga.Nekem meg ide kommentelni.

Csak tudnam miert rettegsz attol annyira, hogy valaki megismer a valo eletben is.

Nem csoda, hogy itt vagy es nem a szeretteiddel beszelgetsz elöben.

dec. 24. 13:56
 35/56 anonim válasza:

"de egy olyan emberrel, aki 16 éves lánynak mondja magát de sosem fogom megtudni, hogy kicsoda, micsoda? Biztos nem"

"normalis ember nem itt akar idötlen idökig dumalgatni, hanem meg akarja ismerni a masikat kesöbb szemelyesen is"

"mert ugysem lesz soha belöle normalis emberi kapcsolat"

Szerintem kár is ezen vitatkozni, mert láthatóan más értékrendje van az itt válaszolók egy részének, mint a többinek. Számotokra értelmezhetetlen a beszélgetés önmagában mint tevékenység, csak kapcsolatépítés céljából vagytok hajlandóak beszélgetni. Én viszont (és gyanítom a kérdező vagy más válaszoló is) sokszor "csak úgy" is beszélgetünk emberekkel. Nyáron pl. be kellett mennem a sürgősségire, és a röntgennél megszólított egy nálam idősebb, szemüveges férfi, megkérdezte mi a baja a kezemnek. És amíg ott voltunk a kórházban, több mint egy órát, beszélgettünk. Nem kértük el egymás számát, nem tudtam meg hány éves vagy hol lakik, egyszerűen beszélgettünk erről-arról amíg várakoztunk. Aztán rendesen elköszöntünk egymástól egy "remélem még találkozunk" hozzászólással, kezet fogtunk és eljöttem. Azót sem láttam, de jó volt vele beszélgetni. De én pl. anotalkozni is szoktam a mai napig, és van kb. hetente egy olyan lány, akivel el tudok beszélgetni több órán keresztül. Nem cserélünk elérhetőséget, azt sem tudom hogy valóban lány-e, vagy valóban annyi idős-e de nem is érdekel. Elbeszélgetünk a sportról, hobbijainkról, problémáinkról, ünnepekről, hétköznapokról, véleményektől, aztán ha meguntuk, elköszönünk egymástól és soha a büdös életben nem találkozunk többet. Egyszerűen szívesen beszélgetek, kommunikálok más emberekkel, pedig én aztán nem vagyok egy extrovertált típus. Elfogadom hogy van akinek ez nem megy és nem képes ilyen egyszerű kommunikációra másokkal, nem is vitatom ezt, de ti is fogadjátok el, hogy a kérdező meg szeret beszélgetni. Én is szeretek beszélgetni, meg vannak mások is akik szeretnek beszélgetni.

Persze, nem biztos hogy 16 éves lány. És? A kor és a nem pusztán egy támpontként szolgál a beszélgetéshez. Most ha éppen fiú, akkor menekülni kell előle? Ugyanúgy lehet vele beszélgetni. Vagy mi van ha nem 16 hanem 20 éves? Na bumm, idősebb, lehet vele beszélgetni az egyetemi életről a matekházi helyett. Főleg úgy irrelevánsak ezek a dolgok hogy a kérdezőnek nincs is szándékában komolyabban megismerkedni, pusztán beszélgetni szeretne emberekkel. Megismerni más véleményeket, értékrendeket, meghallgatni mások problémáit esetleg beszélni a sajátjairól, nyilván lesz valószínűleg valamilyen közös téma, ami kapcsán részletesebben is tudnak beszélgetni. Ennyi, nem kell ebbe többet belelátni. Én elhiszem hogy vannak akik csak akkor beszélnek lánnyal ha meg akarják dugni, és nincs is ezzel baj, ez is egy viselkedés a sok közül. De akkor minek jönnek ide? Ő nem olyan lány, szerintem már egyértelmű. Akkor tovább lehet menni, nem köteleő ráírni, és nem kell más hozzászólókat sem elriasztani.

Ez a biztos nem lány dolog is vicces, mert én eddig sosem ütköztem ilyen problémába. Akikre úgy írtam rá, hogy nőnek állította magát, róluk kb 60%-ban kiderült hogy valóban nők, mert vagy másik profilokon beszélgettünk tovább vagy küldtek magukról képet, a maradék 40% meg azelőtt ghostolt hogy bármi kiderült volna a valódi nemükről. Olyan esetem még egyszer sem volt, hogy valakire úgy írtam rá hogy nőnek gondoltam, de aztán kiderült, hogy valójában srác. Abszolút úgy érzem hogy ez nem egy valós probléma itt, csak van néhány frusztrált trollkodó, akik minden ilyen kérdés alá benyögik ezt a baromságot, mint ha a női nem nem is létezhetne az oldalon :D

dec. 24. 13:59
 36/56 anonim válasza:

"Nem csoda, hogy itt vagy es nem a szeretteiddel beszelgetsz elöben."

Mondja az, aki szintén itt van a szerettei helyett :D

dec. 24. 14:00
 37/56 A kérdező kommentje:

34

Először is, ezt egy szóval sem mondtam, mit mondtam: azt, hogy ha valaki csak panaszkodni szeretne nekem az is okés, ha valaki nyelvet gyakorolni, az is, ha valaki el akarja ütni az időt, az is, ha beszelgetni szeretne, az is. Nem azt mondtam hogy "Hé gyerekek, valaki, húzzon már fel egy bohóc sapkát es járjon fél kézen!", nem, ilyenre nincs igényem, köszönöm.

Örülök hogy megiteled hogy akarok e értelmes emberi kapcsolatot kiépíteni, szíved joga, ahogy mondanád, ahogy szíved joga csöndben maradni is ha nem tudsz értelmes és tartalmas dolgoz hozzáfűzni a kérdéshez, amire eddig nemigen láttam példát.

Nem rettegek attól hogy a való életben megismernek, csak szeretném megválogatni hogy ki tegye. De ha neked ez szúrja a szemed, akkor akár kereshetsz egy olyan kérdést amihez értelmesen hozzá tudsz szólni, bár tudom hogy ez számodra nehéz de próbáld meg, vagy akár te is kimozdulhatsz a való világba, mert amúgy, te nem vagy itt, és kommentelsz valamiről amiről senki nem kérdezett, ahelyett, hogy a szeretteiddel beszélnél élőben? Csak egy kérdés

dec. 24. 14:20
 38/56 anonim válasza:
#36 Nekem nincsenek szeretteim nagyon, akivel minőségi időt tölthetnék, tehát, így már lehetek itt, és mondhatok véleményt? Egy kicsit is komolyabb ember, aki nem szociális analfabéta, az így kb 16 éves kor felett már nem csak chatelgetni akar, hanem komolyabb emberi, akár pár, akár baráti, akár munkahelyi kapcsolatokat akar kialakítani, nem ilyen semmitmondó kis csevejeket létesít.
dec. 24. 14:20
 39/56 A kérdező kommentje:

31

Szinten köszönöm, jól esik

35

Na igen, velem is vannak a való életben és hasonló szitu, és van, hogy tényleg csak elbeszélgetek valakivel, és kellemes, jó volt neki is, nekem is, van olyan, akivel azóta is tartom a kapcsolatot, de alapjában véve csak kíváncsi vagyok a különböző emberekre, a gondjaikra, a véleményükre, hogy ezzel is teljesebb legyen a képem az emberekről körülöttem. Szebben megfogalmaztad, mint én tudtam volna, és ezt köszönöm

36

Na igen, ugyanezt mondom:DXD

dec. 24. 14:28
 40/56 A kérdező kommentje:

38

És szerinted gyakorin kéne párt keressek?:DD Tisztelet a kivételnek de itt a legtöbb ember kapcsolat témában nem komolyan vehető tapasztalataim szerint, meg amúgy sem szívem csücske az online párkeresés.

Plusz, honnan tudod, hogy nincs, ne magadból indulj ki:D

dec. 24. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!