Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni? (16/L)

Figyelt kérdés

Barátkozás, nem itt keresek kapcsolatot, szeretnék a beszélgetéssel egyenlőre gyakorin belül maradni, illetve légyszíves kb az én korosztályomból írjatok.

Nem ígérem hogy a legérdekesebb társaság leszek.

Néha furcsa vagyok.

Néha idegesítő.

Ez csak egy kis figyelmeztetés.

De ha kell valaki aki meghallgat vagy akivel elütheted az időt, írj rám, akár angolul is szívesen beszélgetek, bár nem vagyok egy nyelvzseni arra készülj fel..

tegnap 00:48
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim válasza:
#20 Ismerősömmel chatelnék a gyakorin, de egy olyan emberrel, aki 16 éves lánynak mondja magát de sosem fogom megtudni, hogy kicsoda, micsoda? Biztos nem. Ez olyan mintha messengeren egy profil, és ismerősök nélküli oldallal dumálnék.
tegnap 11:45
 22/51 anonim válasza:
Hova lett a bizalom...
tegnap 12:03
 23/51 anonim válasza:
Milyen bizalom? Egy teljesen vadidegen emberről beszélünk, olyan mint te nekem, vagy én neked. Csak ez még beszélgetni is akar, úgy, hogy semmit nem akar megosztani magáról, és igazan is lett, mert reggelre el is tűnt.
tegnap 12:07
 24/51 anonim válasza:
Nem mindegy kivel beszélgetsz? Az utcán a vadidegennek is megmondod, hogy hol van a buszmegálló. Beszélgetni bárkivel lehet, nem számít hogy ki ő. Meg barátság is bármelyik két ember között kialakulhat. Nyilván ha hazudik akkor nem, mert hazugságra nem lehet építeni egy barátságot, de pont itt jön a bizalom... Én elhiszem, hogy nem hazudik, aztán ha mégis akkor nem lesz belőle barátság, de ha meg nem? Nem tudhatod, az esélyt pedig megadom. Amúgy meg nem tűnt el, ha nem tudnád karácsony van...
tegnap 12:13
 25/51 anonim válasza:
jo csaj vagy?
tegnap 12:17
 26/51 anonim válasza:
#24 Akinek megmondom, hogy hol a buszmegálló, az nekem ugyanúgy vadidegen marad, és nem beszélünk többé, csak addig beszéltünk 2 szót. Aki meg ide kiír, azzal az ember nyilván hosszú beszélgetést tervez. Na de úgy hogyan, hogy azt sem tudom kicsoda, milyen szerzet? Így hoy lenne meg a bizalom? Érted miről írok gondolom.
tegnap 12:19
 27/51 anonim válasza:

20, normalis ember nem itt akar idötlen idökig dumalgatni, hanem meg akarja ismerni a masikat kesöbb szemelyesen is.

Csak a masikat unalomüzesre hasznalo nyomik akarnak idötlen idökig itt beszelgetni.

Hat en nem ilyen embereket keresek.

tegnap 12:28
 28/51 anonim válasza:
Ha valaki mar az elejen kijelenti hogy ö bizony nem akar atmenni mashova beszelgetni az szamomra csak azt jelenti hogy idö pazarlas vele beszelgetni, mert ugysem lesz soha belöle normalis emberi kapcsolat.
tegnap 12:32
 29/51 anonim válasza:
Jah
tegnap 12:32
 30/51 A kérdező kommentje:

20, 22, 24

Köszönöm

23

Nem tűntem el, aki rám írt tudja, de tudod, karácsony van és itt van nálunk a fél család, illetve nincs túl sok kedvem reagálni a random emberek szidására, azt kérdeztem hogy nincs e valakinek kedve beszélgetni, ha nincs, menj másik kérdéshez, ez igaz a többire is

És mindenki egyébnek aki belekötött abba hogy "egyenlőre": komolyan én vagyok aki csak döglik itt unalmában? Akkor mit mondjak azokra akiknek az életük legnagyobb problémája és miértje hogy hogyan írom le az egyelőre szót?

tegnap 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!