Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni? (16/L)

Figyelt kérdés

Barátkozás, nem itt keresek kapcsolatot, szeretnék a beszélgetéssel egyenlőre gyakorin belül maradni, illetve légyszíves kb az én korosztályomból írjatok.

Nem ígérem hogy a legérdekesebb társaság leszek.

Néha furcsa vagyok.

Néha idegesítő.

Ez csak egy kis figyelmeztetés.

De ha kell valaki aki meghallgat vagy akivel elütheted az időt, írj rám, akár angolul is szívesen beszélgetek, bár nem vagyok egy nyelvzseni arra készülj fel..

dec. 24. 00:48
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim válasza:

Neked mennyi van?

dec. 24. 01:54
 12/56 anonim válasza:
Nem EGYENLŐRE, hanem EGYELŐRE! Nem mindegy, nyelvtan órán biztosan szóba jött már párszor.
dec. 24. 02:26
 13/56 anonim válasza:

Hát a fiúk aligha fognak neked azért írni, hogy barátkozzanak, és ez hatványozottan igaz akkor, ha jól nézel ki. Ők úgy gondolkodnak, hogy majd idővel kialakul valami.

Ha fiúkkal akarsz barátkozni, akkor meleg srácot keress, vagy egy korodbeli lányt.

dec. 24. 06:25
 14/56 anonim válasza:

hát kár h van korhatár szívesen beszélgettem volna veled, söt bárkivel

de ja fiatalabb nem leszek

dec. 24. 08:35
 15/56 anonim válasza:
Ên se vagyok túl érdekes. Csöndesebb típus vagyok, bár ez inkább élőben ütközik ki, nem neten, így téged annyira nem érint. Amikor kiírtad a kérdést én alszom, nappali életmódot élek. Meg ugye most karácsony van, jön a család, így lassan válaszolnék. Ennek ellenére ha gondolod és nem ment még el a kedved a sok marhától, szívesen barátkoznék veled.
dec. 24. 09:17
 16/56 anonim válasza:

Biztos nem fogok neked ugy irni hogy mar az elejen kijelented hogy nem akarsz atmenni mas platformra...

Szorakoztasson teged a cirkuszi bohoc en biztos hogy nem.

dec. 24. 10:30
 17/56 anonim válasza:
Igazad van, 16-os.
dec. 24. 10:49
 18/56 anonim válasza:
Nem egyenlore, hanem EGYELORE!
dec. 24. 11:15
 19/56 anonim válasza:

Nincs, unalmas vagy es faraszto. Ennel barmilyen ertelmesebb dologgal eltolthetem az idomet.

Vicc, hogy teged szorakoztassunk, de meg te szabod a felteteleket.

dec. 24. 11:32
 20/56 anonim válasza:

"Biztos nem fogok neked ugy irni hogy mar az elejen kijelented hogy nem akarsz atmenni mas platformra..."

De miért kellene átmenni bárhova? Nekem is vannak olyan beszélgetős ismerőseim akikkel csak itt kommunikálunk az oldalon. Semmivel sem jobb egy messenger mint egy gyakori, főleg mivel nem a hagyományos értelemben chatelünk, hanem napi 1-2 üzenetet váltunk. Ha nem akarsz semmi komolyat belőle, teljesen felesleges tovább vinni, ez az oldal is tökéletesen megfelel egyszerű beszélgetésre.

"Ha fiúkkal akarsz barátkozni, akkor meleg srácot keress, vagy egy korodbeli lányt."

Nem is írta hogy fiúkat keres... És szerintem fiúk is képesek barátkozni, legalábbis remélem hogy nem vagyok vele egyedül.

dec. 24. 11:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!