Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni? (16/L)

Figyelt kérdés

Barátkozás, nem itt keresek kapcsolatot, szeretnék a beszélgetéssel egyenlőre gyakorin belül maradni, illetve légyszíves kb az én korosztályomból írjatok.

Nem ígérem hogy a legérdekesebb társaság leszek.

Néha furcsa vagyok.

Néha idegesítő.

Ez csak egy kis figyelmeztetés.

De ha kell valaki aki meghallgat vagy akivel elütheted az időt, írj rám, akár angolul is szívesen beszélgetek, bár nem vagyok egy nyelvzseni arra készülj fel..

ma 00:48
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:

Vigyázz itt magadra csajszi!

Sok a fura személy

ma 01:01
 2/33 A kérdező kommentje:

1.

Vannak tapasztalatok, de úgy teszek, köszi

ma 01:03
 3/33 anonim válasza:

"Nem ígérem hogy a legérdekesebb társaság leszek.

Néha furcsa vagyok.

Néha idegesítő.

Ez csak egy kis figyelmeztetés."

Magyarra lefordítva: Unatkozom, szórakoztass el amíg nem alszom, elköszönésre ne számíts, mert itt hagylak. Ha nem vagy elég vicces, vagy szórakoztató, akkor nem leszek jó társaság, akkor is itt hagylak.

ma 01:08
 4/33 A kérdező kommentje:

3.

Nem éppen, de egészségedre. Örülök hogy egy szót nem beszéltél még velem, de máris tökéletesen tudod, hogy ki vagyok

ma 01:11
 5/33 anonim válasza:
Nem kell ahhoz beszélni, itt 100 lányból 99 ilyen, az meg pláne arra utal, hogy nem akarsz átmenni másik oldalra, cssk itt chatelgetni. Aki eleve komolyan akar barátkozni valakivel, az nem egy személytelen oldalon fog hónapokig írogatni a semmiről, meg pláne nem egy idegen emberrel fogja megosztani a mélyebb gondolatait, akiről max annyit tud, hogy hány éves, és hogy hívják.
ma 01:21
 6/33 A kérdező kommentje:

Azért kicsit erős számok, nem gondolod?

Mint mondtam, EGYENLŐRE nem szeretnék átmenni másik oldalra. először szeretném megismerni az embert akivel beszélgetek mielőtt ráengedem a hivatalos szociális felületemre, miután elég sok olyan emberbe botlottam már itt akikkel ezt kihagytam volna (bár szerencsés dolog hogy ellenpéldám is van)

Néha könnyebb egy idegennel megosztani a gondjaidat, ezenfelül természetesen privátban már bővebben is bemutatkozom, lehet nem adom meg a lakcímem házszámostul de a személyiségem és a gondolkodásmódom hidd el hogy meg lehet ismerni hamar.

Bármi egyéb kérdés, gondolat, óhaj-sóhaj?

ma 01:28
 7/33 anonim válasza:
De mi történik ha megadod az instádat, vagy fészedet? Legalább a másik is tudni fogja, hogy nem egy 49 éves Istivel beszélget. Ha meg retard akkor max tiltod.
ma 01:31
 8/33 A kérdező kommentje:
Hát teljesen biztosra abból sem lehet tudni, vannak jó kamu profilok
ma 01:33
 9/33 anonim válasza:
Őszintén kinek van arra ideje, és energiája, hogy hónapokig építget egy kamuprofilt, hogy hihető legyen azért, hogy ott beszélgessen a neten megismert emberekkel? Beteg.
ma 01:37
 10/33 A kérdező kommentje:
Mint mondtam vannak érdekes emberek
ma 01:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!