Lenne kedve valakinek beszélgetni? (16/L)
Barátkozás, nem itt keresek kapcsolatot, szeretnék a beszélgetéssel egyenlőre gyakorin belül maradni, illetve légyszíves kb az én korosztályomból írjatok.
Nem ígérem hogy a legérdekesebb társaság leszek.
Néha furcsa vagyok.
Néha idegesítő.
Ez csak egy kis figyelmeztetés.
De ha kell valaki aki meghallgat vagy akivel elütheted az időt, írj rám, akár angolul is szívesen beszélgetek, bár nem vagyok egy nyelvzseni arra készülj fel..
Vigyázz itt magadra csajszi!
Sok a fura személy
1.
Vannak tapasztalatok, de úgy teszek, köszi
"Nem ígérem hogy a legérdekesebb társaság leszek.
Néha furcsa vagyok.
Néha idegesítő.
Ez csak egy kis figyelmeztetés."
Magyarra lefordítva: Unatkozom, szórakoztass el amíg nem alszom, elköszönésre ne számíts, mert itt hagylak. Ha nem vagy elég vicces, vagy szórakoztató, akkor nem leszek jó társaság, akkor is itt hagylak.
3.
Nem éppen, de egészségedre. Örülök hogy egy szót nem beszéltél még velem, de máris tökéletesen tudod, hogy ki vagyok
Azért kicsit erős számok, nem gondolod?
Mint mondtam, EGYENLŐRE nem szeretnék átmenni másik oldalra. először szeretném megismerni az embert akivel beszélgetek mielőtt ráengedem a hivatalos szociális felületemre, miután elég sok olyan emberbe botlottam már itt akikkel ezt kihagytam volna (bár szerencsés dolog hogy ellenpéldám is van)
Néha könnyebb egy idegennel megosztani a gondjaidat, ezenfelül természetesen privátban már bővebben is bemutatkozom, lehet nem adom meg a lakcímem házszámostul de a személyiségem és a gondolkodásmódom hidd el hogy meg lehet ismerni hamar.
Bármi egyéb kérdés, gondolat, óhaj-sóhaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!