Írnál egy soron következő számot, ha már rég/ vagy ritkán ölelnek meg pedig vágysz rá?
Figyelt kérdés
Ha gondolod leírhatod van e oka, vagy mit gondolsz.dec. 18. 02:39
21/28 anonim válasza:
Köszönöm 💖
19-es vagyok.😊
dec. 18. 18:12
22/28 anonim válasza:
Küldi az ölelést..? Na ez még csak egy dolog. De a másik még meg is köszöni a semmit.
Naggyon durva!
dec. 18. 19:32
23/28 anonim válasza:
Szerintem még ezzel sem lenne baj.
Csak ahogy felajánlotta még korábban, úgy hatott, hogy a gyakorlatban öleli meg szívesen, nem virtuálisan. :)
dec. 18. 20:11
24/28 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy most kicsit telhetetlennek fogok tűnni. Engem egy héten többször is megölel egy csinos fiatal csaj (aki nem rokonom). Mégis hiányzik egy másfajta ölelés (nőtől). Érzékibb, szenvedélyesebb.
Most akkor kéne linkelnem egy zenét?
dec. 18. 20:24
25/28 anonim válasza:
Linkelj egy zenét, ami tükrözi, hogy mit érzel 😉😀
dec. 18. 21:36
26/28 anonim válasza:
Évek óta nagyon ritkán ölelnek meg, átlagosan pár évente egyszer. De már nem is nagyon vágyok rá mert már számomra is annyira idegen testi érintkezéssé vált.
dec. 19. 01:00
27/28 anonim válasza:
Én nem szeretek ölelgetni napközben, max séta közben néha. A párommal szeretek filmezni, olyankor jó az ölelés, meg rajta aludni, vagy alvás közben hozzáérni. De ha már ő alszik rajtam, azt nem szeretem, mert elzsibbadok, nehéz a feje, a karja, zavar hogy nem tudok mozogni tőle, és fel is ébredek erre folyton. Barátokat se szeretek ölelgetni. Még megsimizni, megveregetni valaki hátát az ok, de azt nem szeretem ha elkezd ropogtatni, annyira magához szorít mintha plüss maci lennék.
dec. 19. 02:54
28/28 anonim válasza:
#26-os vagyok, bocsánat a kérdés második felét nem olvastam. Így a válaszom irreleváns.
dec. 19. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!