Írnál egy soron következő számot, ha már rég/ vagy ritkán ölelnek meg pedig vágysz rá?
2
Mindig olyan lányba sikerül beleszeretnem akinek már van pasija így hát nem lehet köztünk semmi :D
Nagyon fontos az életemben az ölelés,nagyon szeretem adni is,kapni is.
Viszont csak páromnak -ha van-, illetve igazi barátomnak.
Párom nincs régen,de a barátommal,ha találkozom, akkor mindig hosszan és szorosan megöleljük egymást. Kicsit feltölt egy időre :)
F/ Bp
4 .
Barátságféle van/volt ölelésekkel, de egyáltalán nem vágytam már a pasira.
Most jött valaki, imádok hozzábújni,úgy filmezni. Félek, hogy nem tart sokáig 😐
(35/N)
4.
Miért ne tartana sokáig?
(43/F)
4-es
Én is így voltam az exemmel. És nem is tartott sokáig... Pedig imádtam hozzá bújva filmet nézni... Azóta nem is öleltem meg senkit, pedig néha jó lenne...
35/n
4-es vagyok.. igazából ilyen barátság extrákkal. Csak félek, hogy megunja, vagy ilyesmi.
A világ legjobb érzése úgy ölelni valakit és úgy ölelve lenni hogy negyed centi sincs köztünk 💜
Pedig itt vagyok, engem lehet ölelni. :)
5-ös vagyok. :)
Számomra a barátság extrákkal a legalja kapcsolat. Ez amikor nincs pénzed prostira, de van egy hülye tyúk a barátaid között, aki bármire kapható.
Ne éld bele magad, ahogy talál egy igazi nőt, már pattint is le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!