Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Írnál egy soron következő...

Írnál egy soron következő számot, ha már rég/ vagy ritkán ölelnek meg pedig vágysz rá?

Figyelt kérdés
Ha gondolod leírhatod van e oka, vagy mit gondolsz.
dec. 18. 02:39
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
1. Pár csalódás után, amiket nagyon nehezen tudtam kezelni beleestem a negatív általánosítás csapdájába és egyszerűen nem tudok túllépni ezen. Jó lenne tartalmas emberi kapcsolatokat építeni, de egyszerűen a figyelmem is csapongó ehhez ( hol egyedül akarok lenni, hol társaságra vágyok, de ez ilyen 8 a 2 - hez arány kb )
dec. 18. 02:42
 2/28 anonim válasza:

2

Mindig olyan lányba sikerül beleszeretnem akinek már van pasija így hát nem lehet köztünk semmi :D

dec. 18. 03:21
 3/28 anonim válasza:

Nagyon fontos az életemben az ölelés,nagyon szeretem adni is,kapni is.

Viszont csak páromnak -ha van-, illetve igazi barátomnak.

Párom nincs régen,de a barátommal,ha találkozom, akkor mindig hosszan és szorosan megöleljük egymást. Kicsit feltölt egy időre :)

F/ Bp

dec. 18. 04:53
 4/28 anonim válasza:

4 .

Barátságféle van/volt ölelésekkel, de egyáltalán nem vágytam már a pasira.

Most jött valaki, imádok hozzábújni,úgy filmezni. Félek, hogy nem tart sokáig 😐

(35/N)

dec. 18. 07:32
 5/28 anonim válasza:

4.

Miért ne tartana sokáig?

(43/F)

dec. 18. 11:03
 6/28 anonim válasza:

4-es

Én is így voltam az exemmel. És nem is tartott sokáig... Pedig imádtam hozzá bújva filmet nézni... Azóta nem is öleltem meg senkit, pedig néha jó lenne...

35/n

dec. 18. 11:19
 7/28 anonim válasza:

4-es vagyok.. igazából ilyen barátság extrákkal. Csak félek, hogy megunja, vagy ilyesmi.

A világ legjobb érzése úgy ölelni valakit és úgy ölelve lenni hogy negyed centi sincs köztünk 💜

dec. 18. 11:37
 8/28 anonim válasza:

Pedig itt vagyok, engem lehet ölelni. :)

5-ös vagyok. :)

dec. 18. 11:39
 9/28 anonim válasza:

Számomra a barátság extrákkal a legalja kapcsolat. Ez amikor nincs pénzed prostira, de van egy hülye tyúk a barátaid között, aki bármire kapható.

Ne éld bele magad, ahogy talál egy igazi nőt, már pattint is le.

dec. 18. 11:59
 10/28 Szolovjov válasza:
Én nem emlékszem hogy megöleltem volna valakit. Bizonyára volt ilyen, de valamikor gyerekkorban.
dec. 18. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!