Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Beleszakad a szívem a magányba...

Beleszakad a szívem a magányba! Valaki szeretne-e ismerkedni? 20/F Budapest.

Figyelt kérdés
Le szeretném írni őszintén, amit nap mint nap érzek. Sokszor ürességet, full magányos vagyok, és az hagyján, hogy nem hallgat meg senki, de én se tudok senkit, jól esne ha legalább valaki lelkiszemetese lennék... De egyszerűen nincsen társaságom. :( nem tudok senkivel se elmenni sehova.
nov. 26. 23:50
1 2
 11/14 anonim válasza:
Elképesztő, hogy itt (is) tényleg csak férfiak vannak...
nov. 27. 19:52
 12/14 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy nincs osztalytarsad vagy munkatarsad akivel tudnal beszelni
nov. 28. 09:10
 13/14 anonim válasza:

Annyit jegyezz meg, bárki azt mondja, hogy ne aggódj, majd idővel minden megoldódik - nem biztos, hogy meg fog.

Általában aki fiatal korában nehezen talált társra, ez később sem fog változni, elképzelhető persze az is, hogy egyáltalán nem talál senkit.

Én is igyekeztem ismerkedni fűvel-fával amikor lehetőségem volt rá, nyitott módon, de azért nem véletlen, hogy gyerekkorban kialakul egyfajta óvatosság az emberek felé.

Már gyerekként is ráérzel, milyen az emberek többsége: képmutató, embergyűlölő, önimádó, nagyképű, felszínes.

Nehéz találni olyat, aki olyan, mint te.

nov. 30. 19:10
 14/14 anonim válasza:

12

Nem az a baj, hogy nincs akivel beszéljen, csak abból van kevés, aki szintén egyedül van, szimpatikusak egymásnak, és tartósan együtt tudnak beszélgetni mély dolgokról is.

nov. 30. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!